2777
2789
[QUOTE=174366926]عزیزم خداروشکر بچه تون سالم بوده  من ان تی ۴/۹ و فرداش ۴/۳ ،اما برا من تیغه بی ...

سلام عزیزم 

من ۳ اسفند قرار امینو بشم ،توکل بخدا ،از غصه خوردن هم دیگه خسته شدم سپردم به خدا ،پذیرفتم همه چیو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

غزل جان چرا اینقدر پیش پریتانولوژیست میری بیخیال از آمینو مهم تر ک نداریم. بیخیال شو یکم

چون میخاستن ببینن خدای نکرده هیدروسفال نشده باشه 😥 همش استرس الکی وارد میکنن دیگه

لطفا برای سلامتی تودلیم دعا کنید 😢 بچه اولمه 
چون میخاستن ببینن خدای نکرده هیدروسفال نشده باشه 😥 همش استرس الکی وارد میکنن دیگه

همون هیدوسفالم اگر مشکل ژنتیکی داشته باشه پیش میاد وقتی امنیو بگه کروموزوم ها سالمن یعنی دیگه همه چیز سالمه 

گلم شما چکار کرذی؟جواب امنیوت اومد؟؟

سلام عزیزان.خداروشکر امینو دادم و هیچ مشکلی نبود اکو کاردیوگرافی و ام ار ای هم دادم و شکر خدا همه چیز خوب بود ولی پریناتولوژیست میگه تا بدنیا بیاد باید تو استرس باشی.الان هفته ۲۹هستم انشالله ک همه چیز خوب باشه و صحیح ک سلامت دنیا بیاد .انشالله همه نی نیا سلامت دنیا بیان

سلام عزیزان.خداروشکر امینو دادم و هیچ مشکلی نبود اکو کاردیوگرافی و ام ار ای هم دادم و شکر خدا همه چی ...

خداروشکر عزیزم.دیگه صد در صد سالمه استرس رو بریز دور چون بعد نوزادت کولیکی میشه و پدر در میاره😄😄

گلم جواب شما اومد؟

سلام استارتر عزیز خوبی؟ راستش منم مشکل بالا بودن ان تی دارم عددش ۴ هست شب و روزم شده گریه خداروشکر که نینی تون سالمه دعا کنین بچه منم سالم باشه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام استارتر عزیز خوبی؟ راستش منم مشکل بالا بودن ان تی دارم عددش ۴ هست شب و روزم شده گریه خداروشکر ک ...

سلام عزیزم سال نو مبارک.اصلا نترس باور کن همه همینو میگن ک ان تی بچشون بالاس.و همه سالم. من مطمنم اینا نقشه هست واسه پول درآوردن سونوگرافی ها و آزمایشگاه ها واسه هم مشتری جور میکنن.مطمن باش نینی گلت سالمه

سلام عزیزم سال نو مبارک.اصلا نترس باور کن همه همینو میگن ک ان تی بچشون بالاس.و همه سالم. من مطمنم ای ...

سلام عزیزدلم ممنون سال نوی شمام مبارک باشه❤❤

شنبه آمنیو دادم منتظر جوابم گفتن ۲۰ یا ۲۵ روز دیگه آماده میشه..خیلی استرس دارم برام دعا کن عزیزم

هنوز جواب نداده عزیزم؟

چرا عزیزم جواب اومد خداروشکر بچه ام سالمه بعدش آنومالی و اکوی قلب هم رفتم اونام سالم بودن الحمدلله

فقط گفتن اکوی قلبو یه ماه بعد و آنومالی رو طی هفته های ۲۲تا ۲۸ بهتره تکرار کنم به شما هم گفته بودن تکرار کنین؟ اگه همه چی خوبه دیگه تکرار برای چیه