عزیزم خداروشکر بچه تون سالم بوده من ان تی ۴/۹ و فرداش ۴/۳ ،اما برا من تیغه بینی هم ندید ...
سلام عزیزم منم ان تی ۴/۷ بود آمینوسنتز شدم ولی خداروشکر جواب آمنیو خوب بود و مشکلی نداشتم،سه بار هم تا حالا آنومالی دادم،الانم ۳۳ هفتمه و هفته بعد باید برم پیش پریناتالوژیست تا آخرین ویزیت رو انجام بدم،امیدوارم دیگه این استرس تموم شه،تو هم نگران نباش بسپر به خدا همه چیو بچتو بیمه علی اصغر کن،فقط میتونم بگم عین هشت ماه برای من با کابوس گذشته،برام دعا کن
عزیزم خداروشکر که همه چیز خوب بوده برای من اخه چند تا فاکتور کنارهم مشکل داره ان تی&nb ...
ببین فری بتا و اینارو ول کن مهم همون ان تی هست،از من چون ان تی بالا بود اصن دیگه آزمایش خون رو گفتن نمیخاد؛در مورد تیغه ی بینی همبگم که سونوگراف و مهارتش کلا خیلی مهمه چون من تو ان تی همسه چهار جا رفتم سونو ،دو جا ندیدن ولی یه جا حتی عکس نزدیک هم گرفت داد بهم،کجایی تهرانی؟
ببین فری بتا و اینارو ول کن مهم همون ان تی هست،از من چون ان تی بالا بود اصن دیگه آزمایش خون رو گفتن ...
سونوی خوب رفتم ،پیش دکتر واسعی ،سونوگرافی نرگس
هیچ کس نگفت سونوگرافی قابل اعتماد نیست
ریسک منو بخاطر وضعیت سونو میدونی چند زده ؟؟؟ ۱ به ۲ ,خیلی بالاسسستتتت ،یعنی یه معجزه میتونه نتیجه رو عوض کنه ،اگه سقط بشه ،سومین بار میشه ،کاش خدا رحم کنه بهم