2777
2789
عنوان

من چمه😒

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 45 پست
منم خعلللللی ازش عصبیم خیلیییییی عقد بسته هستیم امروز بدون من باخانوادش رفتن روستا بگردن!بهش گفتمممم ...

وای چه عصبی من گرخیدم 

اون چطور میخواد با شما روبه رو بشه 😂😂😂

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره. میبینی بخدا فقط زدم بلاک هرچی پیام زنگ ج ندادم دلم میخاد پارش کنم

خب توم باهاش میرفتی .من بودم جواب نمیدم یکی دوروز حالشو میگیرم. مردا زنشون با خودشون نمیبرن تفریحی خونه مادرشون حالا هرجای ک باید دونفری باشن نمیبرن هدفشون چی چی ثابت کنن

خب توم باهاش میرفتی .من بودم جواب نمیدم یکی دوروز حالشو میگیرم. مردا زنشون با خودشون نمیبرن تفریحی خ ...

نه اخه میدونی. هیچ جا بدون من نمیرفت هیچ جااااا نمیدوونممم واقعا موندم چرااامروز بدون من رفت تاکید کردم نزی گفت نمیشه اگ نرم خانوادمم میگن تقصیر زنت خودت خراب میشی مادرشم اخلاقی داره ک باس همه بچه هاش دورش باشن چند بارگفتم نرو.... من از چن روز قبل گفتم بهش من نمیام چونک واقعا حوصلشون ندارم اماااا رفتتت ک رفت 

نه یه لحظه دلم سوخت دوباره یاد کاراشون افتادم خود درگیری دارم

خخخخخخ !خودمم دلم براش میسوزه چون کلا قبول دارم ادم بدی هستم اماامروز کلا سوختم گفتم نرو ارزش من نیار پایین رفت 

کلماتت دور ازهم بود!میگی بیچاره شوهرت!بعد میگی پاره. پورش کن!

ارام باش عزیزم ارام این طور  که توپیش میری همه رو نابود میکنی الان 😂😂 الان دارم حست میکنم عصبی خون توچشمت جمع شده دندونات فشار میدی رو هم از درون داری قل قل میکنی😂

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
ارام باش عزیزم ارام این طور  که توپیش میری همه رو نابود میکنی الان 😂😂 الان دارم حست میکنم عصب ...

خخخخ قیافم صبحی خیلی جالب بود خیلی عصبی شدم. بهشم گفتم بری تفریح امروز برخلاف میلت کاراییی ک دوس نداری انجام میدم گفت انتنم داره میره جون من هیچ کار نکن. منم گفتم دیگ مهم نیستی وبلاک ازاونموقعم هرچی زنگید ج ندادم تازه امشب داداشش تو گپ خانوادگیشون گفت عکسا امروز بفرستین بیشتر داغ کردم چند بارخاستم براش بنویسم دهنت ببند عقده ای خخخخخ

خخخخخخ عزیزم سیاست داشت باش نهار دعوتش میکردی خونتون ک بهانه داشت باش واس نرفتنش

دعوت کردم خداشاهده امروز کلا خرشده بود تازه دیشبم پیشش بودم کلی گفتیم خندیدم امروز جوگرفتش