2777
2789
عنوان

دختر زندانی

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 24 پست

من ٢٠ سالمه و همين وضع تورو دارم ولي هر چقدر حرص بخوري به ضرر خودته اونا كه براشون فرق نداره سعي كن براي خودت تفريح پيدا كني . من خودم ديگه عادت كردم و كنارِ اومدم توام زياد اهميت نده قرار نيست همه خانواده ها يجور فكر كنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب این محدودیت برا حفظ شماست حالا میتونی قبول نکنی  بشین با پدرت بحرف بزنین

عزیزم یه دفعه اومدم حرف بزنم باهاشون هر چی لقب بود بهم دادن بعدم یه روز حتی نزاشتن برم مدرسه منطق اونا فقط خودشونن این حفاطتشون باعث شده مرده و زندشون برام فرقی نداشته باشه چون سن و سالی که میتونستم با دوستام بخندم نشستم به دیوار اتاقم نگاه کردم و مثل زندانیا چوب خط کشیدم😥

عزیزم درست بخون😦😦

خب گفتن متوجه شدم.ــ حالم خوش نیس ناموسا بیخیال

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

وا خوب چرا اینکارو میکنن؟؟از اول اینطوری بودن یا یهو اینطوری شدن؟؟

اول بشین منطقی حرف بزن قبول نکردن برو با یه بزرگتری چیزی بگو بیاد باهاشون حرف بزنه مادربزرگی پدربزرگی کسی

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!