2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه فعلا احراز هویت کردیم از ۴شنبه ثبت نام اصلی شروع میشه

عزیزم کارتت برای کدوم بانکه مال من ملی هست قبول نمی کنن اگه صبح برم کارت بگیرم از صادرات کی فعال میشه؟ 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
عزیزم کارتت برای کدوم بانکه مال من ملی هست قبول نمی کنن اگه صبح برم کارت بگیرم از صادرات کی فعال میش ...

واسه ما ملته.  الان صدور کارت و فعال شدنش آنیه همون لحظه کارتو بهتون میدن فعالم هست.

لا تقنطوا من رحمت الله
۵ دقیقه. شماره شبا و کد گواهینامه رو هم کنار دستت بذار.

به نظرت ملت بگیرم

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

بچه ها بانک ساعت چند باز می شه