2777
2789
عنوان

جوش صورت

150 بازدید | 27 پست

خانوما من چندهفته پیش رفتم دکتر واسه جوشام کلی کرم وقرص داکسی سایکلین داد الان جوشام بدتر شده قبلا سر داشت جوشام الان مثل یه کیست بزرگ ملتهب درمیاره که سر نداره فقطم صورتم میزنه تابستونا جوشام بیشتر میشه نمیدونم چیکار کنم دوباره برم دکتر یعنی😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوش هاتون عفونیه؟

به من درخاست بدید با همون چن بار استفاده متوجه تغییرات میشید

👑هرمشکل پوستی و چاقی ولاغری و... دارید به من درخاست بدید کمکتون میکنم 👑بدون واسطه خرید کنید💞محصولات صد در صد اصل و گیاهی 💞نمایندگی فروش در 170کشور جهاان
اره

بهتون درخاست میدم قبول کنید

👑هرمشکل پوستی و چاقی ولاغری و... دارید به من درخاست بدید کمکتون میکنم 👑بدون واسطه خرید کنید💞محصولات صد در صد اصل و گیاهی 💞نمایندگی فروش در 170کشور جهاان
فک کنم دارن میریزن بیرونو قراره بهتر شه

یارن جون تو اون تاپیکت گفتم تابستونا وضع جوشام بدتر میشه گفتی پن اریکه بگیرم بنظرت صبر کنم دوره مصرف این کرم ها و قرصی که دکتر بهم داده تموم بشه بعد پن رو بخرم یا اونم بخرم باهم استفاده کنم

راستی عزیزم شنیدم میخوای چندماه بری من این چند مدت تاپیکاتو میخوندم خیلی ازت خوشم اومد حیف که عکستو ندیدم حتما دوباره بیا سایت موفق باشی❤😘😘

یارن جون تو اون تاپیکت گفتم تابستونا وضع جوشام بدتر میشه گفتی پن اریکه بگیرم بنظرت صبر کنم دوره مصرف ...

اره عزیزم اینجوری ممکنه هیچکدوم نتیجه نده اول دوره دکترو تموم کن بعد

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
اره عزیزم اینجوری ممکنه هیچکدوم نتیجه نده اول دوره دکترو تموم کن بعد

خیلی اعصابم خورد شده این همه خرج کردم دارو هاش بدتر کرده جوشام خیلی بزرگ نبود الان خیلی بزرگ درمیارم😢 با این جوشا ابروم میره صورتم قرمز شده

خیلی اعصابم خورد شده این همه خرج کردم دارو هاش بدتر کرده جوشام خیلی بزرگ نبود الان خیلی بزرگ درمیارم ...

میگم دیگه ممکنه تو مرحله تخلیه باشه دکتر ی چیزی میدونه نگران نباش تو تا جایی ک دکتر گفته مصرف کن بعد درمان جوش یکم زمان بره

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...