2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟؟؟😭

142 بازدید | 13 پست

من عشقم رفته سربازی...ما از اول فکرشو نمیکردیم که نیرو انتظامی مرزبانی بیفته چوون تک پسر بود واسه همین گفت که دی یا بهمن ۱۳۹۹ میاد نشون میذاره تا شهریور سال ۱۴۰۰ عقد کنیم...منم قبول کردم چوون قرار بود بعد از پایان آموزشی گوشی با خودش ببره...ولی الان که آموزشیو افتاده نیرو انتظامی مرزبانی احتمال داره که جای دور بیفته و ممکنه که گوشی هم همراهش نباشه...من قبل سربازیش ۶۰ کیلو بودم بعد که فهمیدم میره سربازی شدم ۵۵...الان روز پنجمیه که رفته و من ۱ کیلو دیگه کم کردم شدم ۵۴...حال روحیم خیلی خیلی افتضاحه و هر دقیقم گریست...بنظرتون بعد اینکه مشخص شد یگانش و اگه نتونست گوشی ساده ببره بگم بیاد عقد کنیم زودتر؟؟؟؟اگه قبول نکرد چیکار کنم؟؟؟  

فقط 39 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقد هم بشی برات سخته ولی خب خیالت از بابت ب هم رسیدنتون راحت

نه خب میارنش نزدیک دیگه...میگم اگه قبول نکرد چیکار کنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

هیچی همینطور پیش بره مث شمع آب میشیچیزی ازت نمیمونه

😭😭😔😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من فقط یه چیزی از زندگی متوجه شدم که واسه هیچ چیزی غصه نخور چون میگذره 

خیلی حالم بده خواهر😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه اینجوری ادامه بدی که دور از جون میمیری صبر داشته باش فعلا

نمیتونم😔کاش بمیرم😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی بگردم درکت میکنم دوری خیلی سخته منم تحمل دوری عشقم ندارم ولی بنظرم وقتی مشخص شد اره پیشنهاد بده ...

اگه گفت صبر کن تا همون دی یا بهمن چیکار کنم؟؟؟اگه قبول نکرد چیی؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی بگردم درکت میکنم دوری خیلی سخته منم تحمل دوری عشقم ندارم ولی بنظرم وقتی مشخص شد اره پیشنهاد بده ...

نه میدونی اگه عقد کنیم میارنش نزدیک...یا حداقل هر هفته میاد پیشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه گفت صبر کن تا همون دی یا بهمن چیکار کنم؟؟؟اگه قبول نکرد چیی؟؟؟؟

خب همین دلیلو بیار که قبول کنبگو نتاهلا رو میارن نزدیک و بهشون مرخصی و انا بیشتر میدن اگرم قبول نکرد تحمل کن منم سختی زیاد کشیدم پاش بمون تا برگرده

💏"You & me 💕make a wonderful "We