2777
2789
عنوان

هفت هفتگی

103 بازدید | 10 پست

کمکم کنید.من هفته هفت رفتم سونو گفت که فقط ساک حاملگی رو میبینم.دو هفته دیگه بیا.شاید لقاح دیر انجام گدفته یا حاملگی پوچه...برای کسی اتفاق افتاده...امیدوار باشم ؟

اره بابا زود رفتی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برای منم دعا کنید دوستان...از دیروز بهم گفتن شاید بارداری خارج رحمی باشه....اما هیچ جا سونو نیس که برم و مطمین بشم...

استارتر جان...الهی به حق فاطمه زهرا...سری بعد  که میری سونو...صدای قلب نازنین بچتو بشنوی....

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
عزیزم نتیجه چی شد دفتی سونو؟

اره گلم..رفتم..خدارو شکر داخل رحمیه..ولی گفت پنج هفتمه...دو هفته بعد باید برم سونو قلب...

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

راستی...شما رفتی دوباره برای سونو قلب؟ نتیجه چی شد؟

در ضمن..ممنون که به فکرم بودی مهربون 😙😙