2777
2789
عنوان

سردردمیگرنی

8411 بازدید | 16 پست

سلام دوستان توناحیه پیشونی و شقیقه هام درد شدیدی دارم وحالت تهوع هم دارم به نظرتون میگرنه؟؟؟؟بایدچیکارکنم که دردم آروم شه خواهش میکنم کمکم کنین

من میگرن دارم .همینجوریه

ولی برو دکتر مطمئن شی

من بادوم میخورم موقع دردم و جای تاریک و بیصدا

گوشی هم دست نگیر

و قرص آکسار   یه مسکنه که برا میگرن خوبه .

من موقع درد اینو میخورم خوب میشم

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■

اره میگرنه 

سرتو به حالت سجده بذار زمین 

من وفتی عود میکنه هیچ جوره ساکت نمیشه تا بخوابم 

بخوابم بهتر میشه ولی تا یکی دو روز منگم

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فعلا مسکن بخور بروفن یا استامینوفن

سردرد میگرنی یک طرفه است و فرد 4_5باری حملات سردرد داره که معمولا یک طرفه ست و ضربان داره، به نور و صدا حساسه، حالت تهوع داره و اگه قرص نخوره بیشتر از 3ساعت طول میکشه

ای موردشورش ببرن ک الان سه روزه منو داغون کرده از درد دارم اشک میریزم هر چی قرص خوردم و خابیدم خوب ...

وای اجی 

من باردارم 

دو سه ماه میگرنم عود کرد ... خدا شاهده گاهی سرمو میزدم ب دیوار ... 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
عزیزم فعلا مسکن بخور بروفن یا استامینوفن سردرد میگرنی یک طرفه است و فرد 4_5باری حملات سردرد داره که ...

من با مسکن قوی که خود دکتر تجویز کرده بیشتر از ۳ساعته 

😢

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  

بدترین دردیه که تو عمرم تجربه ش کردم و میکنم 

حتی دردناک تر و بدتر و نچسب تر از درد زایمانم

من با مسکن قوی که خود دکتر تجویز کرده بیشتر از ۳ساعته  😢

عزیزم اگه چند تا از علایم بالارو که گفتم داری میگرنه، سردرد میگرنی با فعالیت هم بدتر میشه، عزیزم برو دکتر اگه سردرد میگرنی باشه و عودش زیاد باشه به جز مسکن یه داروهایی بهت میده که کمتر دچار سردرد بشی

سردرد میگرنی باید خوابت منظم باشه و غذات ینی گرسنگی طولانی نداشته باشی زیاد تسته نشی و استرس نداشته باشی، غذاهی کنسروی نخوره قهوه هم زیاد نباید بخوری

عزیزم اگه چند تا از علایم بالارو که گفتم داری میگرنه، سردرد میگرنی با فعالیت هم بدتر میشه، عزیزم برو ...

اره عزیزم 

ممنونم از راهنماییت 

چندتا دکتر رفتم .ولی فایده نداره 

من پنیر میخورم بیشتر حمله بهم دست میده 

یه مدته ترکش کردم بهترم 

❤️عزیزم اگه زیاد عود میکنه دارویی مثه امی تریپتیلین فک کنم میدن که کمتر عود که

بهم داروی قوی داده میخورم مثل خرس میخوابم ولی چون بچه کوچیک دارم نمیتونم که بخوابم اونو چکار کنم 

بهم داروی قوی داده میخورم مثل خرس میخوابم ولی چون بچه کوچیک دارم نمیتونم که بخوابم اونو چکار کنم&nbs ...

گلم بگو که با این دارو زیاد میخوابی، داروتو عوض میکنه، فقط تا حایی که میتونی سعی ریتم خواب و زندگیت منظم باشه که کمتر سردرد بشی

وای اجی  من باردارم  دو سه ماه میگرنم عود کرد ... خدا شاهده گاهی سرمو میزدم ب دیوار ...& ...

اخی عزیزوم

من تو بارداری اصلا میگرن نداشتم چون بنابر دستور دکترم اسپرین بچه میخوردم هرشب