2777
2789
من الان توی هفته ی ۱۸ هستم و طول سرویکسم ۲۹ دکترم‌گفت طبیعیه حتی استراحتم بهم نداد 

عه پس چرابه من استراحت دادحتی گفت کمتربشه سرکلاژت میکنیم البته من بچه ی کوچیکم دارم

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه پس چرابه من استراحت دادحتی گفت کمتربشه سرکلاژت میکنیم البته من بچه ی کوچیکم دارم

نمیدونم‌من ازش پرسیدم میگن خطرناکه خندید گفت من که متخصصم حرفمو قبول نداری حرف افراد عادی رو قبول داری دیگه خیالم راحت شد الانم کل کارای خونه رو انجام میدم پیاده روی هم دارم خداروشکر خوبم 

خدایااا هزار مرتبه شکرت .یه صلوات برا سلامتی دخترم بفرست سالم بیاد بغلم برا همه منتظرا دعا میکنم 🙏خدایااا شکرت دخترم۲۷ مهر ۹۹ قدم رو چشممون گذاشت❤
نمیدونم‌من ازش پرسیدم میگن خطرناکه خندید گفت من که متخصصم حرفمو قبول نداری حرف افراد عادی رو قبول دا ...

من به کارای پسرم میرسم وکاری خیلی سبکوانجام میدم مثلایه وعده غذاسرپاباشم کمرم دردمیکنه

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
نمیدونم‌من ازش پرسیدم میگن خطرناکه خندید گفت من که متخصصم حرفمو قبول نداری حرف افراد عادی رو قبول دا ...

خب پس خطرناک نیس چون من کارخونه میکنم پیاده روی هم میکنم مشکلی هم ندارم

من به کارای پسرم میرسم وکاری خیلی سبکوانجام میدم مثلایه وعده غذاسرپاباشم کمرم دردمیکنه

هر چی دکترت گفته گوش کن شرایط همه مثل هم نیست 

خدایااا هزار مرتبه شکرت .یه صلوات برا سلامتی دخترم بفرست سالم بیاد بغلم برا همه منتظرا دعا میکنم 🙏خدایااا شکرت دخترم۲۷ مهر ۹۹ قدم رو چشممون گذاشت❤
انشاالله همه ی حامله هابه سلامتی فارغ شن منتظرم دامنشون زودترسبزبشه

انشالله .برا منم دعا کنید شنبه انومالی دارم همش استرس دارم‌

انشاالله که همه چیت خوب باشه

انشالله همگی نی نی هامونو صحیح و سالم بغل بگیریم