2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو خیلی اعجوبه ای😐😐😐😐😐😐😐😐

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
😂

تو الان باید اتاق عمل باشیا 😐😐😐

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
تو الان باید اتاق عمل باشیا 😐😐😐

مگه دست منه 🤦‍♂️

دکتر باید زنگ بزنه عمل داریم بلند شو بیا 

بعد تعطیل هست مردک استراحته😂

یا الله 🤷‍♂️  توضیحات تکمیلی  (مادر پسر شجاع اینم مدال شجاعت به دلیل رشادت ها و دلاوری تقدیم شما 🎖️😒) 
مگه دست منه 🤦‍♂️ دکتر باید زنگ بزنه عمل داریم بلند شو بیا  بعد تعطیل هست مردک استراحته😂

بیچاره اون مریضا ، فک نکنم دیگه به هوش بیان زیر دست تو 😐😂

بیچاره اون مریضا ، فک نکنم دیگه به هوش بیان زیر دست تو 😐😂

فقط یکی فوت کرد 

اونم عمرش به دنیا نبود😂

به جان اون، یعنی دقت می کنم تا ریکاوری ش همراهی می کنم مریضا رو😂

اینقدر راضی ن 😂 

یا الله 🤷‍♂️  توضیحات تکمیلی  (مادر پسر شجاع اینم مدال شجاعت به دلیل رشادت ها و دلاوری تقدیم شما 🎖️😒) 
فقط یکی فوت کرد  اونم عمرش به دنیا نبود😂 به جان اون، یعنی دقت می کنم تا ریکاوری ش همراهی می ...

خیلی باحالی😂

موفق باشی🙏