2777
2789

ب منم بگید 

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی بوده تو هفت هفته ساک باشه جنین ن من الان وارد هفته نه شدم به خاطر تعطیلی ها نشد بزم سونو دوباره ...

من هفته ی ۷صدای قلبشم شنیدم نمیخوام بترسونمت تا هفته ۹وقت هس اما جنین تاحالا باید دیده میشد

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
من هفته ی ۷صدای قلبشم شنیدم نمیخوام بترسونمت تا هفته ۹وقت هس اما جنین تاحالا باید دیده میشد

علائم بارداری و دارم همشم ضعف میکنم و گشنه ام امید به خدا سپردمش به صاحب اصلی اش

الهی به حسن علیه السلام   
علائم بارداری و دارم همشم ضعف میکنم و گشنه ام امید به خدا سپردمش به صاحب اصلی اش

ایشالا ک میری صدای قلب نی نیتو میشنوی عزیزم❤

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡