2777
2789
میشه عکس رو از جلوتر بندازی؟

اول واسم فرستادید پسر؟؟؟ الان شک کردید😎😎😎😎

99/9/9اون خبرکه منتظرشم به من میرسه من مطمئنم میشه شما هم یک صلوات واسه حاجت دلم بفرستین. 😍😍😍😍😍😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مشخص شد حتما بهم بگو عزیزم ببینم جنسیت دقیقش چیه😘😍

الان میفرستم😍😍😍😍😍

99/9/9اون خبرکه منتظرشم به من میرسه من مطمئنم میشه شما هم یک صلوات واسه حاجت دلم بفرستین. 😍😍😍😍😍😍
اول واسم فرستادید پسر؟؟؟ الان شک کردید😎😎😎😎

اره عزیزم اول گفتم پسره ولی یه جا به شک خوردم

تو استخوان دنبالیچه و اینا

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
ممنون مهربون ایشالا توهم به خاسته های دلت برسی

وای مرسیییی

دعا کن خدا بهم یه دوقلوی خوشگل بددده

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
قربونت .میگم که یه ذره توضیح میدی چه مثانه ودنبالچه وایناباید چه جوری باشه 

عزیزم ببین اگه پسر باشه مثانه دایره ای شکله و دنبالیچه رو به بالاست و همچنین الت تناسلی انحنای کمر هم کمتره

اگه دختر باشه مثانه بیضی شکله و دنبالیچه هم راستا با کمره و انحنای کمر بیشتره مثل نیم دایره

عزیزم اینجا هم باز همون پسره به احتمال خیلی زیاد😍😍😍

عزیزم اینجا هم باز همون پسره به احتمال خیلی زیاد😍😍😍

فدات عزیزم زحمتکشیدی گلم 😗😗😗😗

[QUOTE=151351822]مشخص نشده هنوز گلم؟[/QUOTدکتر با حدس و گمان گفته پسر ولی گفته صد درصد نیس. هفته دیگه صد در صد معلومه

[QUOTE=151351822]مشخص نشده هنوز گلم؟[/QUOTدکتر با حدس و گمان گفته پسر ولی گفته صد درصد نیس. هفته دیگ ...

مبارکه عزیزم😍😍😍