2777
2789
میشه عکس رو از جلوتر بندازی؟

اول واسم فرستادید پسر؟؟؟ الان شک کردید😎😎😎😎

99/9/9اون خبرکه منتظرشم به من میرسه من مطمئنم میشه شما هم یک صلوات واسه حاجت دلم بفرستین. 😍😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشخص شد حتما بهم بگو عزیزم ببینم جنسیت دقیقش چیه😘😍

الان میفرستم😍😍😍😍😍

99/9/9اون خبرکه منتظرشم به من میرسه من مطمئنم میشه شما هم یک صلوات واسه حاجت دلم بفرستین. 😍😍😍😍😍😍
اول واسم فرستادید پسر؟؟؟ الان شک کردید😎😎😎😎

اره عزیزم اول گفتم پسره ولی یه جا به شک خوردم

تو استخوان دنبالیچه و اینا

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
ممنون مهربون ایشالا توهم به خاسته های دلت برسی

وای مرسیییی

دعا کن خدا بهم یه دوقلوی خوشگل بددده

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
قربونت .میگم که یه ذره توضیح میدی چه مثانه ودنبالچه وایناباید چه جوری باشه 

عزیزم ببین اگه پسر باشه مثانه دایره ای شکله و دنبالیچه رو به بالاست و همچنین الت تناسلی انحنای کمر هم کمتره

اگه دختر باشه مثانه بیضی شکله و دنبالیچه هم راستا با کمره و انحنای کمر بیشتره مثل نیم دایره

عزیزم اینجا هم باز همون پسره به احتمال خیلی زیاد😍😍😍

عزیزم اینجا هم باز همون پسره به احتمال خیلی زیاد😍😍😍

فدات عزیزم زحمتکشیدی گلم 😗😗😗😗

[QUOTE=151351822]مشخص نشده هنوز گلم؟[/QUOTدکتر با حدس و گمان گفته پسر ولی گفته صد درصد نیس. هفته دیگه صد در صد معلومه

[QUOTE=151351822]مشخص نشده هنوز گلم؟[/QUOTدکتر با حدس و گمان گفته پسر ولی گفته صد درصد نیس. هفته دیگ ...

مبارکه عزیزم😍😍😍