2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ان تی چیزی نگفت بهتون؟بله فلافل کاملا حدساشون درسته من توی هرتاپیکی دیدم درست گفتن مال خودمم همین طو ...

نه ان تی چیزی نگفت. 

کجا از فلافل سوال کنم؟ 

99/9/9اون خبرکه منتظرشم به من میرسه من مطمئنم میشه شما هم یک صلوات واسه حاجت دلم بفرستین. 😍😍😍😍😍😍

این پسره عزیزم البته اگه عکس از رو به رو بود بهتر میشد ولی خب از این زاویه هم انحنای کمر و زاویه مثانه و دنبالیچه میگه پسره

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
این پسره عزیزم البته اگه عکس از رو به رو بود بهتر میشد ولی خب از این زاویه هم انحنای کمر و زاویه مثا ...

ممنون گلم.عکس اول روگفتی دیگه که خودم گذاشتم؟

عشق مگه عطره دوروزه بپره....😍😍
@sinzedجان هردوتاعکس روحدس بزن عزیزم

مشخص شد حتما بهم بگو عزیزم ببینم جنسیت دقیقش چیه😘😍

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

اره عزیزدل

امیدوارم هر چی که هست خوشبختی رو با خودش به خونتون بیاره😍😍😍😍