2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

60 بازدید | 9 پست

از دست شوهرم خسته شدم. لطفا پایین ۱۸ نیان تاپیکم. الانم نمیخواستم تاپیک بزنم مجبور شدم بلکه کسی راه حل عاقلانه ای پیش روم بذاره. از بعد زایمانم سرد شده. بیشتر وقتا من پیشنهاد دهنده رابطه ام... دیشب بعد ده شب ارایش کردم رفتم پیشش شوخی کردم حرف زدم میگه برو انقدر خوابم میاد خوابمو میپرونی.... یبار تو زمان بارداریم سر از ربات صیغه یاب دراورد که زود بهش گفتمو دیگه چیزی ازش ندیدم... الان واقعا نمیدونم مشکلش چیه هرچی هم باهاش حرف میزنم درست جدابمو نمیده. نمیدونم مشکل از منه یا خودش. ببخشید بی ادبیه ولی گاهی فکر میکنم شاید مشکل جنسی پیدا کرده... گاهی میگم نکنه سرش جایی گرمه... با اینکه چیزی ندیدم ازش. روزها تو خونه خوبه خوش اخلاقه کمک میکنه... وقتی هم بهش میگم مشکلت چیه میگه هیچی من مشکلی ندارم تو رو هم دوست دارم. دیشب باهاش قهر کردم رفتم رو زمین بخوابم کلی منتمو کشید تا رفتم پیشش. ولی واقعا ازش عصبیم بهش گفتم خیلی سرد ویخی... نمیدونم چجوری باهاش حرف بزنم کمکم کنید که چیکار کنم که بفهمم مشکلش چیه یا چجوری از زیر زبونش بکشم بیرون. مشاوره یا دکتر پیش کی برم... مطمئنم زیر بار نمیره باهام جایی بیاد.خدایا چیکار کنم. فقط نیاین بگین طلاق چون دوستش دارم

والا همه راه ها رو رفتی یه مدت به حال خودش بزار اصلا ازش،نپرس چته چی شده و اینا بی خیال باش شاید رفته توی غار تنهاییش گیر نده حالا که اون خوش اخلاقه و بهت کمک میکنه به حال خودش بزار 

گاهی اوقات مردها نیاز‌جنسیشون کاهش پیدا میکنه ونسبت به این امر بی‌تفاوت میشن که به مرور زمان درست میشه،شاید هم فشار کار وخستگی ،ومشغله کاری باعث این امر میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه هرچیزی طلاق نمیگیرن مردا بعد به دنیا امدن بچه یه چند وقتی این جوری میشن حسودی میکنند بهش بیشتر توجه کن سعی کن بچتو زودتر بخوابون تا فرستی هم به اون داده باشی ببخشید که بی پرده حرف میزنم

مردا گاهی خودشون عقب میکشن بعد دوباره عادی میشن مدلشونه.

ببین مشکلش دقیق چیه .چندوقته زایمان کردی ؟طبیعی یاسز بودی؟

پسرت دنیااومده بود ببین رفتاراونموقعش بعداز زایمان چطور بود یمدت سرد نبود؟

من یه جامیخوندم مردا وقتی پدرمیشن سرد میشن و این سردی بخاطر اینه که نوزاد تازه هست و ازطرفیم نوزاد نیاز به رسیدگی مداوم داره و یجورایی این اتفاق بار مثبت داره‌.حالا ارتباط و صحتشو نمیدونم.

بهش بدون اینکه متوجه شه گرمیجات و دمنوشهای بالابردن میل جنسی بده ببین تغییر نمیکنه. بهش خیلی توجه کن به رنگ لباسزیراش ببین وقتی بیرونه میاد عوض نشدن.البته استخر رفتن روهم درنظر بگیر.

خودت بهتراز هرکسی میتونی متوجه شی.

ببین قبلا پسش نزدی که ازت سرد شده باشه.

اینکه توهمه مسائل خوبه خیلی عالیه چون بحثخیانت بود اول همه مسائلش بدمیشد بعدجنسی

ببین مشکل مالی وکاری نداره چون این مسایل مستقیم رومیل جنسی مردا تاثیر داره.باهاش حرف بزن و دلداریش بده و...

والا همه راه ها رو رفتی یه مدت به حال خودش بزار اصلا ازش،نپرس چته چی شده و اینا بی خیال باش شاید رفت ...

اخه تو رابطه خیلی سرد شده واقعا واسم زجراوره که چرا طرفم نمیاد‌... الان ده ماهه تو غارشه یعنی

مردا گاهی خودشون عقب میکشن بعد دوباره عادی میشن مدلشونه. ببین مشکلش دقیق چیه .چندوقته زایمان کردی ؟ ...

ده ماهه سز شدم. پسرم سقط شده الان دختر دارم. بعد سقطم خوب بود بعد زایمان اینجور شد. فقط توبارداریم خودش بخاطر سقط قبلیم میترسید نزدیکم بشه....همین.. دیگه نمیدونم چیکار کنم البته خب فشار مالی که هست

ده ماهه سز شدم. پسرم سقط شده الان دختر دارم. بعد سقطم خوب بود بعد زایمان اینجور شد. فقط توبارداریم خ ...

حتما یه مشکلی یه جایی هست که دلش نمیخواد تورو ناراحت کنه فقط بهش محبت کن و سعی کن نزدیکتر شی. البته بعداز زایمان رابطه کم میشه تا یه هفته ده روز یکبار میشع ولی اگه ازین کمتره و اصلا طرفت نمیاد پی گیر باش