2777
2789
عنوان

بارداری

79 بازدید | 12 پست

سلام..دیروز موعدم بود ..پریشب ی لکه دیدم دیگه هیچی نبود دیروزم ی لکه و دیگه هیچی هنوز پریود نشدم ...علایم دل درد و کمر درد پریودی روهم دارم ولی خفیف تر بنڟرتون ممکن باردارباشم

بذار یه سه روز دیگه بگذره بی بی چک بزن

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

تست بزن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

استرس دارم

انشالله مثبته

من ک مثبتم بشه باورم نمیشه بس منفی دیدم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت