2789

خیر

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من هیچ وقت بی بی چک یاد نگرفتم😐

چجوری

هیی میگید هاله داره لاله نداره فلان فلان😒

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 
من هیچ وقت بی بی چک یاد نگرفتم😐 چجوری هیی میگید هاله داره لاله نداره فلان فلان😒

هاله یعنی یه خط پررنگ و یه خط خیلیییی کمرنگ

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم
اون هاله رو منم میبینم خییییییلی کمه ولی دلیل نمیشه تو جوابش تاثیری داشته باشه شما نتیجه ی جوابتو از ...

فک نکنم ی حاله ی کمرنگ طوسی درمقابل اون خطی که جواب قطعی و میده به چشم بیاد الکی استرس نداشته باش همون ی خطه

به موعدم مونده هنوز سه روز

خب صبر کن عزیزم منکه سه روز از پری گذشت و باز منفیبود بعد هشت روز مثبت شد اون هورمون اچ سی جی کم کم تو ادرار میرخ بالا کبتونه تشخیص بده

خدایا شکرت🙏🏽