2789

مگه چن سالته🙄

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

دندونی که نیاز به عصب کشی داره رو هیچ دندونپزشکی پر نمیکنه ، احتمالا دندونت فقط پوسیدگی داشته و به عصب نرسیده .

درد دندون با آب سرد هم خیلی وقتا ربطی به عصب دندون نداره و حساسیت و التهاب دندون هست .

هرگز تسلیم نشوید  معجزه ها هر روز رخ می دهند  شاید فردا روز شما باشد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دندونی که نیاز به عصب کشی داره رو هیچ دندونپزشکی پر نمیکنه ، احتمالا دندونت فقط پوسیدگی داشته و به ع ...

خب اخه اون آقا گفت به عصب رسیده ولی پر کرد گفت کلسیم گذاشتم اگه اذیت شدی بیا عصب کشی کنم و منم جرئت نکردم برم

۲۰

عصب کشی زوده؟؟؟

من ۱۶ سالمه ۴ بار عصب کشی کردم

اولین بارم ۵ ساله بودم

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
عصب کشی زوده؟؟؟ من ۱۶ سالمه ۴ بار عصب کشی کردم اولین بارم ۵ ساله بودم

نمیدونم اون مردک گفت 

البته منم خیلی می ترسیدم بخاطر همین گفت پر میکنم اگه خیلی اذیت کرد بیا ولی خیلی اذیت نمیکنه فقط موقع خوردن آب سرد یا غذای خیلی گرم درد میکنه

میخوام اقدام به بارداری کنم میترسم که تو بارداری دندون درد داشته باشم

نمیدونم اون مردک گفت  البته منم خیلی می ترسیدم بخاطر همین گفت پر میکنم اگه خیلی اذیت کرد بیا و ...

حتمااااا قبل بارداری از سلامت کامل دندونات مطمئن شو

به نظرم پزشکتو هم عوضش کن❤

خب اخه اون آقا گفت به عصب رسیده ولی پر کرد گفت کلسیم گذاشتم اگه اذیت شدی بیا عصب کشی کنم و منم جرئت ...

کلسیم گذاشته دندونت رو، پر نکرده، 

اگه به عصب رسیده باید عصب کشی میکرد.

دکترت رو عوض کن عزیزم چون تو بارداری به احتمال زیاد دردش اذیتت میکنه.

هرگز تسلیم نشوید  معجزه ها هر روز رخ می دهند  شاید فردا روز شما باشد