2777
2789

بچه ها منو شوهرم‌م خیلی همومیدیدیم.تقریبا ماهی یبارهم‌میرفتم خونشون ی هفته میموندم مامانم چقد بهم‌میگفت نرو اینقد بذار تر و تازه بمونی واسه خونواده شوهرت اما کو گوش شنوا.الان‌ک عروسی کردم‌خییییییلی پشیمونم‌و میگم‌کاش هیچوقت خونشون‌نمیموندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در دوران عقد خیلی کم ب منزل مادرشوغغر بروید  بسیار مهم

بسیار صحیح 😁بعد یازده ماه به این نتیجه رسیدم الان هفته ای ی بار میرم خیلی بهتره با این که خونواده همسرمو خودش خیلی خوبن .همیشه یکی این حرفو میزد درک نمیکردم الانم دلیل خاصی ندارم که کمتر میرم ولی حس بهتریه 😁

چرا آجی؟ یعنی کمتر رفت و امد بشه بهتره؟ منم مادرم اینو میگه که بذار حرمتت حفظ بشه، به نظر تو چی راهن ...

مامانت کاملا درست میگه

دختری که عقده یعنی هنوز دختر خونه باباشه درسته عروسشون هست تما بین عقد و عروسی یه تفاوتیه

کمتر بری پیش خانواده شوهر ارجت بیشتره

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
مامانت کاملا درست میگه دختری که عقده یعنی هنوز دختر خونه باباشه درسته عروسشون هست تما بین عقد و عرو ...

دقیقا.من زیاد میرفتم اما الان دارم‌میبینم خواهرشوهرم یساله عقده یبار رفته خونه پدرشوهرش تازه اونم با مامان و باباش ی شب موند و برگشت.خودمو ک باهاش مقایسه میکنم میگم یعنی خااااااک...😶

کم کم براشون عادی میشی و دیگ خیلی باهات راحت میشن من اینقد اونجا میموندم ک کم کم ناهار و شام و ظرف ش ...

خب من خیلی کم بدون شوهرم خونشون میموندم...باشوهرم میرفتم و برمیگشتم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
خوب بود...خوش میگذروندیم حسابی هیچ اتفاقی هم نیفتاد...نه حرفی حدیثی چیزی برای ما عادیه اینکه عقد ک ...

آهان 

ن حالا کاری به حرف مردمم نداشته باشیم 

چون من مجردم ولی احساس میکنم دوران عقدم زیاد همو ببینیم بعد عروسی دیگه هیجان خودشو نداره که دیگه حالا همیشه پیش همیم و از هم دور نیستیم 

من از الان دلم نمیخواد زیاد درگیر زندگی بشم وقتی هنوز سرخونه زندگیم نرفتم .درسای دانشگام هستو کارای شخصیم که انجام دادنش خونه خودمون راحت ترم دلم میخواد خونشون بیشتر مث مهمون باشم تا بیس و چهار ساعت اونجا و اویزون همسرم 

آهان  ن حالا کاری به حرف مردمم نداشته باشیم  چون من مجردم ولی احساس میکنم دوران عقدم ...

والا من که ۴ سال از عروسیم میگذره ولی اون هیجانه همچنان هست

تازه یه بچه ام دارم😁اون دیگه بستگی به شوهرت داره که چجوری باشه

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
دقیقا.من زیاد میرفتم اما الان دارم‌میبینم خواهرشوهرم یساله عقده یبار رفته خونه پدرشوهرش تازه اونم با ...

نه بابا اونطورام نیست😂ولی بنظرم ماهی یه بارش خوبه

اخه عقدم خیلی شیرینه😢ولی باورکن شیرینیش به همینه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍