2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای خوش به حالتون چجوری هرشب؟ 

یا اون میومد خونمون

یا اینکه هرشب که از محل کارش میخواست بره خونشون میومد دنبالم میرفتیم خونشون ...صبح میخواست بره محل کارش منو میرسوند خونه مامانم😁

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

من وقتی عقد بودم چون خونه هامون نزدیک بود می دیدمشون

اما جاریم بنده خدا مشهد بود و برادرشوهرم پیش ما و دیر به دیر می شد

خلاصه منظورم این بود هر شکلش یه طعمی داره خیلی مقایسه نکن

اگه زندگیت به خدا باشه خودش مراقبته و گرنه زندگیکه با گناه شروع بشه و توش گناه باشه پایان خوشی نداره
ما هر روز تو پرو پاچه هم بودیم اصن خونمون نمیرفتم همش دلم میخواست اونجا باشم و الان ۳ ماهه ک ازدواج ...

وا چرا؟🤔

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
ما هر روز تو پرو پاچه هم بودیم اصن خونمون نمیرفتم همش دلم میخواست اونجا باشم و الان ۳ ماهه ک ازدواج ...

چرا آجی؟ یعنی کمتر رفت و امد بشه بهتره؟ منم مادرم اینو میگه که بذار حرمتت حفظ بشه، به نظر تو چی راهنمایمم کن لطفا 🌹

✨💖 الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💖✨

من شوهر سابقم کلا خونه ما زندگی میکرد تو عقد 

خیلی میومد اینجا 

همین باعث شد که کامل بشناسمش و جدا شم ازش 

یعنی خوب بود رفت و امد زیادمون باعث شناخت شد 

اخه ما قبلش با هم دوست بودیم و حیف که تو دوران دوستی نشناختمش

بنظرت خوب بود یا بد ؟

خوب بود...خوش میگذروندیم حسابی

هیچ اتفاقی هم نیفتاد...نه حرفی حدیثی چیزی

برای ما عادیه اینکه عقد کرده ها همیشه باهم باشن

شاید یه جاهایی براشون عادی نباشه