2777
2789
عنوان

عيدي بهم ميدين دعام ميكنين😭😭

198 بازدید | 23 پست

بخدا قلبم هزار تيكس يكي بهم بگه تو به گريه ميوفتم با هر تلنگريدبهم ميريزي بداخلاق شدم دست خودم نيست كاش بفهمم خدا حراسش بهم هست از خودم ك نااميدم شماها واسم دعاكنين شايد بواسطه دعاتون معجزه شد😔😔😔😔😔 دعاكردين لايكم كنين دلم آروم بگيره😔😔😔

ذكري هم اگه ميدونين ك اينجور مواقع ارامش بده بگين بهم😔😔😔

ميشه واسه خواسته دلم يه صلوات بفرستين دريغ نكنيناااا😔😔😔😔😔

اللهم صل علی فاطمه وابیها وامها وبعلها وبنیها  وسرالمستودع فیها بعددما احاط بهی علمک

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دعای مقاتل بن سلیمان رو بخون خوندی تا بحال؟؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

با شهدا حرف بزن آرامش میگیری

ازشون بخاه حاجتت رو بدن

مخصوصا شهید ابراهیم هادی😍

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
در کنار دعاهای دیگه قانون جذبو هم بهش عمل کن ضرری نداره😉

چجوريه

ميترسم گناه باشه.. مثلا بجاي دعا و از خدا خواستن بريم سراغ اين..

عزیزم دعای مقاتل بن سلیمان رو بخون خوندی تا بحال؟؟

آره دويست بار هم خوندم سه روز پيش...

هنوز خبري نيست😔

چجوريه ميترسم گناه باشه.. مثلا بجاي دعا و از خدا خواستن بريم سراغ اين..

نه برعکس توی قانون جذب از خدا میخوای برا رسیدن بهش کتاب راز از راندابرن رو بخون دقیق توضیح داده امیدت خیلی بیشتر میشه..اما خب در کنارش دعا رو فراموش نکن

خدایا شکرت😍💖
نه برعکس توی قانون جذب از خدا میخوای برا رسیدن بهش کتاب راز از راندابرن رو بخون دقیق توضیح داده امید ...

ممنونم از لطفت❤️❤️❤️

نه برعکس توی قانون جذب از خدا میخوای برا رسیدن بهش کتاب راز از راندابرن رو بخون دقیق توضیح داده امید ...

شخص خاصي رو هم ميشه جذب كرد؟؟؟