asooooo مدیر استارتر عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 3137 عنوان حرکات جنین 186 بازدید | 19 پست خانما اول هفته ۳۴ هستم از هفته گذشته یه وقتایی حس میکنم بچم نافم رو میکشه درد داره احساس کشش نافم رو دارم.شماهام همچین تجربه ای دارین؟ 1399/03/04 | 13:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلسترانگورقرمز عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 7636 منم ۳۴ ام بله طبیعیه چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
asooooo مدیر استارتر عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 3137 منم ۳۴ ام بله طبیعیه اا مرسی. میگم الان نافم رو پاره میکنه😂😂میگم شما تو این ماه ها چند وقت یه بار ویزیت میشین؟ دکتر نوع زایمان رو مشخص کرده؟
سحریگلی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 4749 نافت از تو صافه. و از کیسه تو رحم به ناف راه نداره. فقط حس میکنی. لطفا لایک نفرمایید. با تشکر
asooooo مدیر استارتر عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 3137 نافت از تو صافه. و از کیسه تو رحم به ناف راه نداره. فقط حس میکنی. تو سایتا نوشتن که جنین میتونه بند ناف رو بگیره
دلسترانگورقرمز عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 7636 اا مرسی. میگم الان نافم رو پاره میکنه😂😂 میگم شما تو این ماه ها چند وقت یه بار ویزیت میشین؟ دکتر ن ... 😂😂 من دگ سومیمه حرفه ای شدم ب همه چی ، والا کرونا ک اومد حدودا فک کنم هفته ۱۷ بودم دگ فقط خونه بودم نرفتم تا هفته ۲۸ رفتم تست گلوکز و ی سونو ام دادم بعدش هفته ۳۲ رفتم چکاپ بعد مدتها ک ی سونو داپلرم برام نوشت حالا قراره هفته بعد برم انشالله روزشو تعیین کنه چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
asooooo مدیر استارتر عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 3137 هر بلایی سرت اومد طبیعیه اصلا نگران نشو😁 😂😂😂من با این طرز تفکر نزدیک بود با ورزش زیاد کار دست خودم بدم 😂😂یه ماهه دیگه جم نمیخورم
سحریگلی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 4749 تو سایتا نوشتن که جنین میتونه بند ناف رو بگیره بند ناف خودشو میگیره. بند ناف از ناف خودش شروع میشه تا جفت. که از اونجا تغذیه میکنه. دیدم تو عکسای سونو. لطفا لایک نفرمایید. با تشکر
الش_ناز عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 707 😂😂😂 من با این طرز تفکر نزدیک بود با ورزش زیاد کار دست خودم بدم 😂😂 یه ماهه دیگه جم نمیخورم آخراشه مراقب باش.این آخراش خیلی دیر میگذره،من ک دیگه دارم دیوونه میشم😰😰😰
asooooo مدیر استارتر عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 3137 😂😂 من دگ سومیمه حرفه ای شدم ب همه چی ، والا کرونا ک اومد حدودا فک کنم هفته ۱۷ بودم دگ فقط خونه بود ... منن همین روال رو داشتم. گفتم نکنه دکترم کم کاری کردهدکترم خیلی معروفه ولی چیزی نمیگه مگه اینکه خدای نکرده مشکل حادی پیش بیاد.او سایت نوشته که rh مادر و جنین فلان باشه و... مثلا دکترم بررسی اش نکرده
asooooo مدیر استارتر عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 3137 آخراشه مراقب باش. این آخراش خیلی دیر میگذره،من ک دیگه دارم دیوونه میشم😰😰😰 اره خیلی دیر. من شاغل بودم به خاطر کرونا نرفتم سرکار بدتر تو خونه دیوونه شدم
دلسترانگورقرمز عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 7636 منن همین روال رو داشتم. گفتم نکنه دکترم کم کاری کرده دکترم خیلی معروفه ولی چیزی نمیگه مگه ای ... خدایی نکرده مشکلی باشه میگن بهمون نگران نباش حال نی نیامون خوبه انشالله دگ چیزی نمونده ببینیمشون من احتمال داره هفته اول تیر زایمان کنم چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
الش_ناز عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 707 اره خیلی دیر. من شاغل بودم به خاطر کرونا نرفتم سرکار بدتر تو خونه دیوونه شدم من تو ۳۷ هفته ام.احساس میکنم هرچی روزا میگذره از روزای باقی مونده کم نمیشه
asooooo مدیر استارتر عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 3137 خدایی نکرده مشکلی باشه میگن بهمون نگران نباش حال نی نیامون خوبه انشالله دگ چیزی نمونده ببینیمشون من ... منو نیمه دوم تیر تخمین زدن