دوستان ببخشید من چون تازه اومدم یه چیزایی رو نمیدونم وقتی میگید که چندوقته اقدامم یا میخوام اقدام کنم به بارداری و.... یعنی باردارنمیشدیدو تحت نظر پزشک هستید؟یا اینکه منظورتون اینه که تازه تصمیم به بچه خواستن میکنید؟ ممنون میشم جواب بدین
تیکه پاره تو روزای تقویم، عقده ها چال تو روزای قبلیم…رفتم تخته گاز حتی اگه جهنمم بوده ایستگاه بعدیم الانم دیگه کلا فقط به یه نفر جواب پس میدم اونم اونیه که فهمید منو فهمید من فقط با خدا دست میدم چون هرچی دارم و خودم ساختم، رویاهامو خودم بافتم اگه بردم خودم بردم، اگه باختم خودم باختم
تیکه پاره تو روزای تقویم، عقده ها چال تو روزای قبلیم…رفتم تخته گاز حتی اگه جهنمم بوده ایستگاه بعدیم الانم دیگه کلا فقط به یه نفر جواب پس میدم اونم اونیه که فهمید منو فهمید من فقط با خدا دست میدم چون هرچی دارم و خودم ساختم، رویاهامو خودم بافتم اگه بردم خودم بردم، اگه باختم خودم باختم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه قراره اگر خداکمک کنه مرداد عروسی بگیرم بعدش اقدام کنم😅