2777
2789
عنوان

انتظار...

163 بازدید | 23 پست

سلام‌بچه ها عیدتون مبارک ...

چن روز دیگه تولدمه ولی نمیدونم چرا همش منتظرم عشقم بیاد و بهم تبریک بگه ...دلم خیلی براش تنگ شده حدود ۳ ماهه کات کردیم ...

به نظرتون یادش میمونه که تولدمه ؟😔

من هیچی نمیخوام فقط میخوام یه جوری بهم تبریک بگه که منم بفهمم هنوز به یادمه ...(حالا مستقیم یا غیر مستقیم )

اینم میدونم کهدهنوز دوسم داره و در حال حاضر با کسی تو رابطه نیس .لطفا نپرسین از کجا میدونی ؟

ببخشید طولانی شد 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت فکر میکنی بگه؟ خیلی دوستت داشت؟ چرا جداشدین اینا همه مهمن

نمیدونم اصلا ولی اون کسی بود که حتی تولد داداشمم بهم تبریک میگفت 😐 فک نمیکنم یادش بره مال منو ...شاید غرورش نزاره بگه

اره خیلی خیلی دوسم داشت وبی متاسفانه یهو کات کرد و دلیل کاتمون رو هم هنوز که هنوزه من کامل نفهمیدم ..

نمیدونم اصلا ولی اون کسی بود که حتی تولد داداشمم بهم تبریک میگفت 😐 فک نمیکنم یادش بره مال منو ...شا ...

😭😭😭😭اشکم دراومد

حلالت نمیکنم تبریک گفت بهم نگی😂

ولی این پسرا یه غرور خرکی دارن ک نگو و نپرس😣

😭😭😭😭اشکم دراومد حلالت نمیکنم تبریک گفت بهم نگی😂 ولی این پسرا یه غرور خرکی دارن ک نگو و نپرس😣

😂😂😂😂وای باشه چشم... فقط بزا  بگه میام کل نی نی سایتو پر میکنم😂 

😂😂😂😂وای باشه چشم... فقط بزا  بگه میام کل نی نی سایتو پر میکنم😂

منم صدا کن پَ😂

پسرهداگه بفهمه چقدر خوشحال شدی وای😁😁😁

اگه تبریک بگه یعنی میخواد برگرده و این رابطه رو ادامه میده اما اگرم نگه🙁یعنی دوست نداره راهی واشه واسه ادامه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز