2777
2789
عنوان

انتظار...

163 بازدید | 23 پست

سلام‌بچه ها عیدتون مبارک ...

چن روز دیگه تولدمه ولی نمیدونم چرا همش منتظرم عشقم بیاد و بهم تبریک بگه ...دلم خیلی براش تنگ شده حدود ۳ ماهه کات کردیم ...

به نظرتون یادش میمونه که تولدمه ؟😔

من هیچی نمیخوام فقط میخوام یه جوری بهم تبریک بگه که منم بفهمم هنوز به یادمه ...(حالا مستقیم یا غیر مستقیم )

اینم میدونم کهدهنوز دوسم داره و در حال حاضر با کسی تو رابطه نیس .لطفا نپرسین از کجا میدونی ؟

ببخشید طولانی شد 😢

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خودت فکر میکنی بگه؟ خیلی دوستت داشت؟ چرا جداشدین اینا همه مهمن

نمیدونم اصلا ولی اون کسی بود که حتی تولد داداشمم بهم تبریک میگفت 😐 فک نمیکنم یادش بره مال منو ...شاید غرورش نزاره بگه

اره خیلی خیلی دوسم داشت وبی متاسفانه یهو کات کرد و دلیل کاتمون رو هم هنوز که هنوزه من کامل نفهمیدم ..

نمیدونم اصلا ولی اون کسی بود که حتی تولد داداشمم بهم تبریک میگفت 😐 فک نمیکنم یادش بره مال منو ...شا ...

😭😭😭😭اشکم دراومد

حلالت نمیکنم تبریک گفت بهم نگی😂

ولی این پسرا یه غرور خرکی دارن ک نگو و نپرس😣

😭😭😭😭اشکم دراومد حلالت نمیکنم تبریک گفت بهم نگی😂 ولی این پسرا یه غرور خرکی دارن ک نگو و نپرس😣

😂😂😂😂وای باشه چشم... فقط بزا  بگه میام کل نی نی سایتو پر میکنم😂 

😂😂😂😂وای باشه چشم... فقط بزا  بگه میام کل نی نی سایتو پر میکنم😂

منم صدا کن پَ😂

پسرهداگه بفهمه چقدر خوشحال شدی وای😁😁😁

اگه تبریک بگه یعنی میخواد برگرده و این رابطه رو ادامه میده اما اگرم نگه🙁یعنی دوست نداره راهی واشه واسه ادامه