2777
2789
عنوان

پدر مادرم تاحالانیومدن خونم

234 بازدید | 21 پست

اوایل که ازدواج کردم همدان پیش پدرشوهرم اینابودمدوباربخاطردنیااومدن بچه م ومکه پدرشوهرم اومدن اونجا ولی الان سه ساله اومدم تهران اصلانیومدن از همدان وتهران تاشهرما۱۲ساعته.حالاحق دارم ناراحت باشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوازده ساعته خب حق دارن نیان😑

تیکه پاره تو روزای تقویم، عقده ها چال تو روزای قبلیم…رفتم تخته گاز حتی اگه جهنمم بوده ایستگاه بعدیم الانم دیگه کلا فقط به یه نفر جواب پس میدم اونم اونیه که فهمید منو فهمید من فقط با خدا دست میدم چون هرچی دارم و خودم ساختم، رویاهامو خودم بافتم اگه بردم خودم بردم، اگه باختم خودم باختم

خودشون ماشین ندارن دلم نمیادتواتوبوس اذیت شن نگفتم که بیاین ولی منم دلم میخوادپدرمادرم بیان خونم الان ازتیرپارسال که خودم رفتم دیگ ندیدمشون

پس چطور دختر 12 ساعت باید بره 

هرکس دیگه هم بود ناراحت میشد

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

بیشترمامیریم اونجام خیلی کم پیش میاداونابیان. مثلااگ ی رو زدر میون نرم اونامیان ولی منم ک همیش ی روز درمیون اونجام. ناراحتی نداره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خودشون ماشین ندارن دلم نمیادتواتوبوس اذیت شن نگفتم که بیاین ولی منم دلم میخوادپدرمادرم بیان خونم الا ...

اوخی خیلی سخته خب تو برو پیششون که اذیت نشن

تیکه پاره تو روزای تقویم، عقده ها چال تو روزای قبلیم…رفتم تخته گاز حتی اگه جهنمم بوده ایستگاه بعدیم الانم دیگه کلا فقط به یه نفر جواب پس میدم اونم اونیه که فهمید منو فهمید من فقط با خدا دست میدم چون هرچی دارم و خودم ساختم، رویاهامو خودم بافتم اگه بردم خودم بردم، اگه باختم خودم باختم
شایدم راحت نیستن خونتون🙄البته شاااایدنظرمه

نه عاشق شوهرم هستن البته مامانم وسواس و افسردگی داره بابام هم هرچی مامانم بگه انجام میده ممکنه اینم دلیلش باشه