2777
2789
عنوان

من امروز ...

1105 بازدید | 17 پست

هوس فلافل کردم زدم لپه ابپز شده تو یخچال داشتم چرخ کردم با کلی مواد ولی بجای ایینکه سرخ بشه وا میره و توی روغن ذوب میشه 

علتش چیه

خب لپه هم همون نخود خورد شدست دیگه

یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید

خب فلافل نیمه پخت از فروشگاه میخریدی بدون دردسر 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من درحد صفرم توی اشپزی شما بگید لپه چیه؟

لپه از نخود سیاهه. با نخود معمولی فرق داره

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic

برای تهیه فلافل اصلی ترین مهره نخوده

اگه یه کاسه سر خالی نخود رو خیس کنید به نظر من بسه ! البته از دفعه های بعد اندازه دستتون میاد.

این یک کاسه نخود رو خیس می کنیم به مدت دو روز . نکته مهم اینه که آب نخود در طول این دو روز باید چند باری عوض بشه می تونین روزی سه بار آبش رو عوض کنین .

بهترین راه چرخ کردن نخود دستگاه مولینکس است ولی اگه هم نه که باید در چرخ گوشت بریزین و حداقل دو بار چرخش کنین شایدم سه بار البته نباید نخود به صورت پوره در بیاد دونه های نخود باید معلوم باشه . یکدست و یکنواخت . اگه ذرهایی چرخ نشده ای مونده جداشون کنین.

یک عدد پیاز متوسط هم یا چرخ کنین یا با قسمت بسیار ریز رنده کنین و داخل نخودهای چرخ شده بریزین.

نمک هم به مقدار لازم و فلفل زیاد(سعی کنین فلفل قرمز استفاده بشه)

نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر برای پف کردن (به مقدار کم)

آویشن به مقدار خیلی خیلی کم

(بعضی ها از جعفری کاملا خرد شده هم استفاده می کنن)

دو قاشق از ادویه فلافل نیز به مواد اضافه کنید.

همه مواد رو ورز بدین و مخلوط کنین . و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارین .

بعد از بیرون اوردن اگه خوب تو دست جا گرفت که خوبه اگه هم نه می تونین یک قاشق غذاخوری یا حداکثر دوقاشق غذاخوری آب به این مواد اضافه کنین.

می توانید از قالب فلافل استفاده کنید. به مقداری که همون قالب داره توش بریزین و در ماهی تابه ای که روغن مایع فراوون داره برگردونین و سرخ کنین.

نکته ای که موقع سرخ کردن باید رعایت بشه اینه که اول شعله رو خیلی خیلی کم کنین و فلافل ها رو در ماهی تابه پر کنین و در ماهی تابه تون رو برای چند دقیقه بگذارین تا فلافل ها مغز پخت بشن و موقع خوردن مزه خام نخود حس نشه. و بعد از چند دقیقه درش رو بردارین و مواظب باشین بخاری که روی در رو گرفته تو ماهی تابه نریزین .بعد از سرخ شدن باید داغ داغ سرو بشه و حتما برای خوردنش از نون باگت استفاده کنید . به همراه سس مخصوص فلافل

یه نکته برای سرخ کردن (سرخ کردن همه چیز) مثلا یه تیکه مرغ رو در نظر بگیرین نباید بزارین یه طرف مرغ سرخ بشه و بعد طرف دیگه رو سرخ کنین حتما باید یک طرف سرخ نشده برش گردونین و طرف دیگه رو بزارین یعنی هر دو طرف مرغ طی دو مرحله باید سرخ بشه. اینطوری هم خوشمزه تره و هم مغز پخت تر!

بعد از سرخ شدن باید داغ داغ سرو بشه و حتما برای خوردنش از نون باگت استفاده کنید . به همراه سس مخصوص فلافل

سس مخصوص (سه قاشق سس قرمز رو با یک ونیم قاشق سس سفید مخلوط کرده بهش فلفل فراوون می زنیم و بعد از مخلوط کردن سه قاشق غذاخوری آب تمبر هندی(۱ قاشق تمبر هندی رو دی این آب می ریزیم بعد از نیم ساعت حلش می کنیم و هسته ها و پوسته های تمبر هندی رو می گیریم) رو داخل سسمون می ریزیم.