2777
2789
عنوان

زیگیل تناسلی😟😟😟😟

195 بازدید | 10 پست

خانم ها من شوهرم گردن و پشتش زیگیل داره خواهر شوهرمم همینطور نمیدونم چطور گرفتن این هیچی من چند وقت پیش زیر بغلم یه دونه زدم البته مطمین نیستم زیگیل باشه حالا جفت همون دونه رو روی کشاله رانم زدم خیلی میترسم زیگیل تناسلی باشه😟😟 میرم دکتر ولی اگه شما هم تجربه ای دارین بگین ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نشنیدم زگیل تناسلی جای دیگه ای در بیاد ولی تو بچگی میدیدم که روی انگشت دست داداشم میزد و مامانم یه قطره سفید رنگ بود میزد بهش تا خوب بشه ولی نمیدونم زگیل بود یا میخچه......شاید برای شما هم چیزدیگه ای باشه

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
زگیل تناسلی با زگیل پشت کمر و گردن فرق داره:/اصلا نمیفهمید دارید چی میگید که از راه تماس جنسی منتقل ...

اولا که درست نظر بدین مگه دعوا داری دوما من نگفتم از هم گرفتن منظورم اینه از بچگی داشتن شاید حین زایمان بهشون منتقل شده باشه