2777
2789
عنوان

تاوان

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 28 پست

منم منتظرم خدا حقمو از یه عده بگیره.سپردم دست خودش ببینم چیکار میکنه که حداقل همه بفهمن من بی گناه بودم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقيقا من به اون دنيا اعتقادي ندارم يغني هست واقعا؟؟

نمی دونم والا

کاربری قبلیم دخترتنها۱۳۸۰هستش مال سال۹۷که به دلیلی که حتی خودمم نمی دونم قطع شدم 😑عشق یعنی امیر تتلو و همه ی آهنگاش😍😍🍦(فقط نظرمو گفتم)
واسه اینکه صبر خدا خیلی زیاده . یکی تو شهرمون بعد ۲۶ سال مال مردم خوردن و پول حروم جمع کردن با مرگ ...

مرگ برا همه هست  حتي با مرگ عزيزاش پولو داره كه

زمین گرده 
واقعا قشنك بود  ولي اخه به نظرتون اون دنيايي هست؟؟واقعيه؟؟

آره قربونت

من خودمم یکی از فامیلامون پول بابامو خورد

خیلی پولدارشد هرروز بهتر

بچه هاشم همه خوشبخت و پولدارن

اما وقتی مرده بود روز دوم اومد تو خوابم 

کنارش ی چاه بود گریه میکرد مثل ابر بهار

می‌گفت از پدرت واسم حلالیت بطلب تا این چاه پرشه,می‌گفت اگه چاه پر نشه من در عذابم

بخدا عین واقعیته ک میگم

واسه خوشبختیم دعاکنین💝

سنت خدا اِستدراجه یعنی تو این دنیا هر چی بخوان بهشون می ده ولی خودش رو می گیره تو آخرت هم که پدرشونو در میاره، این دنیا دنیای تدریجه... همه چیز به تدریج اتفاق می افته پمن بذری که آدم می کاره و به تدریج برداشت می کنه... فَمَن یعمل (مثقال) درة خير يره... فمن يعمل مثقال ذرة شره یره... این وعده ای هست که خدا داده و خدا هرگز از وعده ی خودش کوتاه نمیاد و حتما انجامش می ده... فقط صبر لازمه صبر...

باید از سکوت درباره ی علی(ع)‌ پرسید، او با علی(ع) آشناتر است...                                      چه چفیه ها خونی شد تا چادری خاکی نشود یا از سر نیفتد...اگر چادری هستی قدر حجابت را بدان...‌.به نظرم یه زن مثل یک گل🌹هست تا وقتی مثل غنچه پوشیده باشه در امنیته وقتی شکفت و مثل یک گل حجاب خودش رو کنار گذاشت مگس ها و زنبور ها میان طرفش...و یه خانم درست نیست فقط موقع نماز چادر سرش کنه که انگار فقط خدا باهاش نامحرمه...(البته این نظر منه)                  اللهم عجل لولیک الفرج...🤲🤲🤲 علی (ع) یک عمر با افتادگان بنشست تا گوید/ کسی والا نمی گردد از این بالا نشستن ها....پیامبر(ص)فرمود: سرلوحه ی پرونده ی هر مومن در روز قیامت دوستی و محبت علی ابن ابی طالب علیه السلام است                                                  

تو همین دنیا خدا نشون همه میده

دیرو زود داره

ولی نشون میده 

من با چشم خودم دیدم که خدا چجور سر ادما در میاره

چوبع خدا صدا نداره ولی نشون میده

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
آره قربونت من خودمم یکی از فامیلامون پول بابامو خورد خیلی پولدارشد هرروز بهتر بچه هاشم همه خوشبخت ...

چه فايده بچه هاش كه لذت ميبرن از پول پدره ما هم پول پدرمون رو خوردن بايد زجرشو بكشيم

زمین گرده 
اخه اون دنيا هست؟ چه فايده بچه هاش باًپولش لذت ميبرن

هست عزیزم شک نکن جوری ازش میگیرن که آرزو میکرد کاش این دنیا افلیج بود😁 پول بابای شما رو نمیگرفت

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
آره قربونت من خودمم یکی از فامیلامون پول بابامو خورد خیلی پولدارشد هرروز بهتر بچه هاشم همه خوشبخت ...

با پدرت حرف زدی؟؟؟؟ببخشینش 

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

عزیزم

خیلی منتظر نباش که ببینی اون آدم تاوان پس بده چون احتمالش هست تا زنده هست تاوانی پس نده این دنیا مزرعه آخرته هر چی اینجا بکاری اون ور درو میکنی حساب کتاب آدما برا آخرته...خدا هم گفته که به حساب همه رسیدگی میکنه

واگذار کن به خدا و زندگی خودت رو بکن این غصه خوردنا و منتظر تاوان بودنا باعث میشه فقط فقط فقط خودت اذیت بشی و از زندگیت غافل بشی

تا بوده همین بوده یه سر آدما ظلم میکنن یه سری هم ظلم میبینن 

اشتباهه که فک کنی عه طرف مریض شد پس تاوان دید عه طرف بچه‌ش فلان شد پس تاوان دید

این همه آدم خودشون و عزیزاشون هزار جور مشکل دارن دلیل نمیشه فک‌کنی تاوان میدن

اگه اینطور باشه که عزیرم دور از جونتون شما هم دارید تاوان میدید.....دنیا و آخرت قانونای خودشو داره بزار زمین‌گرد برا خودش بچرخه و کار خودش رو کنه اون دنیا پر از حقه

اینجا که همه چی قاطیه 

منم زخم خوردم و تلخی دیدم که به این نتیجه ها رسیدم

مرگ برا همه هست  حتي با مرگ عزيزاش پولو داره كه

حاضره کل داراییشو بده دخترش یه روز فقط برگرده . کل موهاش سفید شد ‌ داره پول رو ولی دیگه نمیچسبه بهش . زندگیش زهرمار شد . اون دختر عشقش بود همه زندگیش بود 

هیچ  
با پدرت حرف زدی؟؟؟؟ببخشینش 

گفتم بهشون اما ازشون دوتا خونه و یک ماشین بالاکشیده بود

گفتن باید پولو بچه هاش از اموالش بدن

ب بچه هاش گفتیم عین خیالشون نبود

واسه خوشبختیم دعاکنین💝