royakhanoom مدیر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 435 عنوان هانیه 1381 | مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 73 پست لطفا برومشاور 1399/03/04 | 08:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
royakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 435 باشه بگو ببین گل دختر توراهو اشتباه اومدی خیلی هم اشتباهولی دلیل نمیشه ازاین به بعدشم یه تصمیم اشتباه بدتر بگیریببین من میفهممتوجوونی طراوت داری شادابیتودوران بلوغیبیشتر از هرچیزی الان فکرت پی روابط جنسی دوست پسر وعشق وعلاقس
hanieh_1381 عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 839 ببین گل دختر توراهو اشتباه اومدی خیلی هم اشتباه ولی دلیل نمیشه ازاین به بعدشم یه تصمیم اشتباه بدتر ... من فقد بهش عشق دارم اونه ک دنباله جنسیه گُفتَم بُغضِ عِینِ تیغِ تو گِلوم بیآ بِزَن تیرِ آخَرو تَموم :)! 💔
royakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 435 میفهمم که توهم تووضعیت خوبی نیستیاینکه پسره بهت میگه بابام نمیزارهیامیخوام برم سربازی همش کشکهتوتصمیم اشتباه گرفتی و انتخاب اشتباه کردیباز جای شکرش باقیه سالمی و فهمیدی اشتباه کردی
royakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 435 من فقد بهش عشق دارم اونه ک دنباله جنسیه میفهمم پس این ینی اشتباه کردی وچون دوسش داری واون فکرش روابط جنسیهفکرمیکنی برای داشتنش باید حتما باهاش باشی البته باشرایطی که خودش تعیین میکنه
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21528 هانیه جون خانواده ت فهمیدن یانه؟ مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
royakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 435 من حرفم اینه که ازاین به بعد عقلتو به کار بنداز بهت گفت نباشی بقیه هستن میان باهامبگو به درک یه تلنگر به خودت بزن به خودت بیامن توتاپیکت بودم ومتوجه ناراحتیت شدم واینکه همه بهت لقب فاحشه دادن
royakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 435 خودکشی مال ادمای ضعیفهادمایی که نمیتونن خودواقعیشونو پیدا کنناگرراست میگی باید بجنگی زندگی هنوز پستی وبلندی های بیشتر ازاین دارهپس چطور اول راه جازدی
hanieh_1381 عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 839 هانیه جون خانواده ت فهمیدن یانه؟ ن گُفتَم بُغضِ عِینِ تیغِ تو گِلوم بیآ بِزَن تیرِ آخَرو تَموم :)! 💔
hanieh_1381 عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 839 هانیه جون خانواده ت فهمیدن یانه؟ قرار نیس هم بفهمن😊 گُفتَم بُغضِ عِینِ تیغِ تو گِلوم بیآ بِزَن تیرِ آخَرو تَموم :)! 💔
royakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 435 من کارتو تصدیق نمیکنم اشتباه کردی بهرحال باید بزاری پای جوونی سادگی و خامیولی ازاین به بعد خامی نکنمیدونی چندنفر دیگه باهمین قصدوقرضا میان سمتت درایندهقوی باش بجنگ زود جانزن بجنگ تا قوی بشی
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21528 ن منم ی زمانی گول ی عوضی رو خوردماخرشم ولم کرد رفت اینقد نا امید شدم گفتم خودمو میکشم حتی نقشه خودکشیم و زمانشم کشیدم ولی خوب با نصیحتای ی دوست منصرف شدمو خدا اینقد هوامو داشت ک باورم نمیشهشما سنت کمه گول خوردی گناهی نکردی مطمئن باش خدا تاوانشو پس میده مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
royakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 435 قرار نیس هم بفهمن😊 یه چیزی بهت میگم میخندی ومنم هم سن توبودم خندیدم بهترین و خوبترین دوستای ادم پدرومادر ادمنبخدا منم نمیفهمیدم ومیجنگیدم باهاشون اما الان یه روز صداشونو نشنوم دیوونه میشمحسرت اون روزایی رومیخورم که اذیتشون کردم به خدا قسمت میدم که نزا حسرت بخوری بعدا حسرت جیگرادمو پاره پاره میکنه
hanieh_1381 عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 839 منم ی زمانی گول ی عوضی رو خوردم اخرشم ولم کرد رفت اینقد نا امید شدم گفتم خودمو میکشم حتی نقشه خودکش ... ینی رابطه داشتی؟ گُفتَم بُغضِ عِینِ تیغِ تو گِلوم بیآ بِزَن تیرِ آخَرو تَموم :)! 💔