2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم از دست پدر دختر

321 بازدید | 13 پست

چند روز پیش شوهرم با دخترم بیرون بودن دو تا جوجه بوقلمون خریده واسش حالا دخترم جوجه ها رو اورده داخل خونه هم خونه بو میگیره هم خیلی صدا میدن دارم دیوونه میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم شوهر من بیاد نه گفتن یادش بده از اینو بوم افناده شوهر منم همش نه عاسق نه گفتن

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

تو باید بیای خونه مارو ببینی

پارسال با یه اردک بزرگ زندگی میکردیم الانم با یه جوجه خروس داریم زندگی میکنیم ، 

سه سال پیشم با یه بره کوچولو

یعنی دیگه به فنا رفتم بسکه شستم

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
منم برا دخترم جوجه رنگی گرفتم گذاشتم تو قفس گذاشتم تو حیاط البته الان سه ماهش هست جوجه

جوجه ماهم یک ماهشه ، اما توخونه با خودمونه😕😕

جوجه ماهم یک ماهشه ، اما توخونه با خودمونه😕😕

چطوري تحمل ميكنيد بالكن خونه ام بزرگه هزار دفعه شوهرم گفته دوتا جوجه بگيرم ميگم من ميزارم تو كوچه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
دخترم اصلا قبول نمیکنه داخل اتاق خودشن بازم صداشون میاد

میدونم سخته عزیزم. شب کنارشون یه لامپ معمولی و کوچیک روشن کن میرن بغلش و حس میکنن مادرشونه و صدا نمیکنن. 

چطوري تحمل ميكنيد بالكن خونه ام بزرگه هزار دفعه شوهرم گفته دوتا جوجه بگيرم ميگم من ميزارم تو كوچه

بسکه مهربونم 😁😁

عضوی از خانوادمون شده

تو باید بیای خونه مارو ببینی پارسال با یه اردک بزرگ زندگی میکردیم الانم با یه جوجه خروس داریم زندگی ...

😂😂😂😂مواظب باش بچه شیر زندگی نکنید

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)