2777
2789
عنوان

دوست دارم برم بهش پیام بدم☹

764 بازدید | 40 پست

من رو یکی از همدانشگاهیامون خیلی وقته کراش دارم ولی تا حالا نتونستم بهش بفهمونم،چندوقت پیش تو یکی از گروه هایی که بودیم کمک واسه یه نیازمندی جمع میکرد،حالا شیطونه میگه برم به بهانه اینکه اسم و شماره یا آدرسی از اون نیازمند بهم بده که فطریمونو بهش بدم برم بهش پیام بدم🤔چیکار کنم به نظرتون؟🤔دلم براش تنگ شده☹ولی از یه طرفم نمیخوام فکر کنه که همیشه منم که بهش پیام میدم☹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اگر دوستش داري خودتو بهش نزديك كن، بزار حال دلت خوب بشه، مهم خودتي و حال دلت هر كاري كه حس خوب بهت ميده قطعا حتما همونو انجام بده

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...

از پول فطریه هم نگذشتی

ولش کن بابا حال داریا 

بذار هرکسی دوست داره خودش بیاد 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
زشت نیس یعنی؟🤔آخه قبلا هم یکی دو بار به یه بهانه های دیگه ای بهش پیام دادم☹

پیام‌ ندیا پسرا از دخترایی که دنبالشونن بدشون میاد

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤