2777
2789

سلام دوستان. پسرم ۵ ماهشه خودمم ۳۵ سالمه منتهی پدر مادرم خیلی تو نگهداری بچه ام دخالت میکنن! همش به من و شوهرم میگن این کارو بکن اون کارو نکن! طوری رفتار میکنن انگار ما بچه ۷ ساله ایم یا بچه مونو دوست نداریم!  بعد مرخصی زایمان باید برم سر کار اینام میخوان پسرم و نگه دارن ! شوهرم هم میگه نه بعدا هم بچه لوس میشه هم منت میزارن. اگر هم ندم نگه دارن دعوا راه میفته! کسی تو شرایط من بوده؟! به نظرتون چکار کنم؟!؟؟! خیلی اوضاعم خرابه!   😫😭

چ پدربزرگومادربزرگ مهربونی.خداحفظشون کنه😍بنظرم یه بهونه بیارو کارواگه میتونی کنسل کن تانی نی کمی بزرگ تربشه

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگر غیر از مادر خودتون ایشون کسیو مد نظر دارن واسه نگهداری بچه 

اینهمه آدم بچه هاشونو میدن به مادرشون میرن سر کار یعنی چی لوس میشه ؟! 

به پدر مادرتون هم بگید اگر چیزی میخواین بگین به خودم یواشکی بگید جلو همسرم نگید ناراحت میشن با زبانی ساده 

اما درک می‌کنم که بزرگترها خیلی وقتها گوش نمیکنن یا فراموش میکنن حرفهای بچه هارو 

من بابا سر دختر اولم اینجوری بود انگار من دشمن بچم الانم هر وقت با بچه دعوا میکنم طرفداریشو میکنه ناراحت میشم بنطرم سرکار نرو بچتو نگه دار منم نرفتم معلم بودم یا پرستار بگیر اگه پدرمادر اینجوری برخورد نکن خوبه ها نگه دارن ولی با این رفتاراشون کاری میکنن بچه برای پدرمادرش تره هم خرد نکنه من الان دخترم ۵ سالشه زیاد رابطش با شوهرم خوب نیست پشیمونم اونموقع ها همش بدون شوهرم خونه بابام اینا میموندم اخلاق بچم بد شده اصلا بابامو بیشتر قبول داره شوهرم ناراحت میشه 

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   
مگر غیر از مادر خودتون ایشون کسیو مد نظر دارن واسه نگهداری بچه  اینهمه آدم بچه هاشونو میدن به ...

می خوایم مهد کودک نزدیک محل کارم بزاریم تا هم بچه اجتماعی بشه هم دو هوایی نشه...میدونی اصلا کلا انگار ما دشمن بچه ایم! اون جوری کنن بچه هم فاصله میگیره یواش یواش

من بابا سر دختر اولم اینجوری بود انگار من دشمن بچم الانم هر وقت با بچه دعوا میکنم طرفداریشو میکنه نا ...

وااای وااای دقیقا حرف دل منه ها میفهمم چی میگی...الهی...منم نمیخوام اینطور بشه...آخه میدونی دختر داداشم و چند سالی نگه داشتن الان هی میگن تا ۹ سالگی ما بزرگش کردیم! با اینکه عروسمون بعد دو سالگی گذاشت مهد اینا میرفتن میاوردن‌....البته نا گفته نماند مامان اونم نگه میداشت ولی اینا همش منت میزارن! شوهر منم میگه من زیر منت نمیرم! با خودم جوری رفتار میکنن انگار دشمن بچه ام!عصری میگم شلوغی میکنه اصلا نمیخوابه فقط میگه پیش من باش مامانم میگه از بچه شکایت نکن اون خیلی هم مظلوم منم شما رو این طوری بزرگ کردم! خوبه سه تا نداری! نگاه کن فلان بهمان کسا رو!

چ پدربزرگومادربزرگ مهربونی.خداحفظشون کنه😍بنظرم یه بهونه بیارو کارواگه میتونی کنسل کن تانی نی کمی بز ...

خیلی خیلی مهربونن ولی هر کار کنن بعدا منت میزارن....و اینکه محبت بیش از حد مرض میاره! و اینی که محبت کنن به نوه و مارو خرد کنن خوب نیست...بچه لوس میشه دیگه به ما ارزش نمیده! مثلا بچه بغل مامانمه منو صدا میزنه میگه دختر برا این بچه آب بیار! دختر چرا به بچه اینو پوشوندی؟ مثلا بچه بغل من گریه میکنه میگه دختر بچه مو اذیت نکن...یا تو تلفن میگه اون برا ما خیلی ارزش داره ها مواظب بچه ما باش! انگار مثلا برا من و شوهرم ارزش نداره!😑😑😑😑

خیلی خیلی مهربونن ولی هر کار کنن بعدا منت میزارن....و اینکه محبت بیش از حد مرض میاره! و اینی که محبت ...

ای بابا.راس میگی شمام حق داری نمیشه باشون منطقی صحبت کنی ک دیگه تکرارنکنن؟بگی مثلاماناراحت میشیم اینطوری میکنید بچه پرو ولوس میشه

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
خیلی خیلی مهربونن ولی هر کار کنن بعدا منت میزارن....و اینکه محبت بیش از حد مرض میاره! و اینی که محبت ...

خونواده همسرمن هم اینطوری هستن دخترم الان دوسالشه وقتی میریم اونجا اصن منوحسابم نمیکنه هرکاری دلش بخادمیکنه میره میزنه توصورت عمش اونام هر هر میخندن قربون صدش میرن اینم بچه فک میکنه حتما کارخوبیه دیگه یامیگن ب بچه اخم نکن بچه دعوا نکن نگید بالاچشش ابرو این دخترماست و اینا.اماخب من اصن ب حرفشون نمیکنم این دفعم ب مادرشوهرم گفتم اینکارارو میکنید بچه پرو میشه دیگه نمیارمش اینجا چون بعدش ک میریم خونه تایه هفته بد قلقی میکنه

خونواده همسرمن هم اینطوری هستن دخترم الان دوسالشه وقتی میریم اونجا اصن منوحسابم نمیکنه هرکاری دلش بخ ...

وای وای خیلی سخته خدا به دادت برسه! اونا عمدا اون طوری میکنن که بچه بعدا اذیتت کنه و محل ات نزاره!