2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم چرا من وضعیت گذاشتم هیشکی نمیبینش انقد افسرده شدم که نگو😐😐😐😐

تازه نصب کردی؟؟وات من که این طوریه...اول که نصب میکنم تا چن ساعت برا هیج یک ازمخاطبینم معلوم نیست بااینکه استوری اونا میاد برامن

کاربرای عزیز میخواین تبادل نظر کنید پس توهین ممنوع...طرز حرف زدن هرکس شعور وشخصیت خودشو نشون میده .....درسته اسمش نی نی سایته منظورش حضور بچه های 12ساله نیستاااا!!😎😎نظر من طرز تفکر خودمو نشون میده پس حق توهین به هیچ کدوم از حرفامو ندارید...خوبه مسواک شعورش میرسه مال یه نفر باشه اما بعضی ها نه😏😏،،بعضی هاتاپیکاشون واقعا مسخره اس حالمو بدمیکنه چیه میزارین!!دوس پسرم کات کرد،جاریم لباس خریده،مادرشوهرم بم گفت...،،دلم میخواد....داشتع باشم با دوس پسرم🙄🙄🙄🤐🤐🤐این اخری دیگه فاجعه بوددد...........خداحافظ مسجد سلیمانم خداحافظ قلب کشور خداخافظ ازتو فقط یک اسم ماند خداحافظ شهری که طلای سیاه داره فووران میکنه روستاهاش وشهرک های اطرافش هنوز گاز کشی نشدن،،،خداخافظ خوزستانی که هیچ اهمیتی برا اون بالایی ها نداری پاش که برسه لوله اب میزارن و به همون رودت هم رحم نمیکنن خداحافظ ابادان خداحافظ شهر خونگرم ها....دیگه نمیام تااااا31مرداد ماه خداحافظ 💖💟💖💟...اهای رفیق تو که به دین اسلام معتقد نیستی مجبور نیستی درموردشون اینجا نظرات کودکانه خودتو بگی وباعث تعطیلی تاپیک بشی 
تازه نصب کردی؟؟وات من که این طوریه...اول که نصب میکنم تا چن ساعت برا هیج یک ازمخاطبینم معلوم نیست با ...

نه بابا خیلی وقته گاه به اخرین بازدید مخاطبام میکنم میلینم بیشترشون انلاین بودن ولی ندیدن همیشه میدیدن

زگیتی دو کس را سپاس یکی حق شناس یکی حد شناس👌
نه بابا خیلی وقته گاه به اخرین بازدید مخاطبام میکنم میلینم بیشترشون انلاین بودن ولی ندیدن همیشه میدی ...

شاید زدن بیصدا که یهو که نگاه میکنن مال تو نیاد این دیگه بستگی به کرم های مخاطبینت داره

کاربرای عزیز میخواین تبادل نظر کنید پس توهین ممنوع...طرز حرف زدن هرکس شعور وشخصیت خودشو نشون میده .....درسته اسمش نی نی سایته منظورش حضور بچه های 12ساله نیستاااا!!😎😎نظر من طرز تفکر خودمو نشون میده پس حق توهین به هیچ کدوم از حرفامو ندارید...خوبه مسواک شعورش میرسه مال یه نفر باشه اما بعضی ها نه😏😏،،بعضی هاتاپیکاشون واقعا مسخره اس حالمو بدمیکنه چیه میزارین!!دوس پسرم کات کرد،جاریم لباس خریده،مادرشوهرم بم گفت...،،دلم میخواد....داشتع باشم با دوس پسرم🙄🙄🙄🤐🤐🤐این اخری دیگه فاجعه بوددد...........خداحافظ مسجد سلیمانم خداحافظ قلب کشور خداخافظ ازتو فقط یک اسم ماند خداحافظ شهری که طلای سیاه داره فووران میکنه روستاهاش وشهرک های اطرافش هنوز گاز کشی نشدن،،،خداخافظ خوزستانی که هیچ اهمیتی برا اون بالایی ها نداری پاش که برسه لوله اب میزارن و به همون رودت هم رحم نمیکنن خداحافظ ابادان خداحافظ شهر خونگرم ها....دیگه نمیام تااااا31مرداد ماه خداحافظ 💖💟💖💟...اهای رفیق تو که به دین اسلام معتقد نیستی مجبور نیستی درموردشون اینجا نظرات کودکانه خودتو بگی وباعث تعطیلی تاپیک بشی 
2790
2823
2791
2779
2792