2777
2789
عنوان

کلی برنامه برای بارداریم داشتم

186 بازدید | 13 پست

لعنت به کرونا.الان هفته یازده هستم،هیچ جا نمیریم از ترس.دلم‌میخواست تو بارداری که شکمم میاد جلو بریم هواخوری بگردیم و تفریح کنیم.دلم میخواست برم مغازه های سیسمونی رو بگردم ذوق کنم همش...سونو ان تی هفته دیگه هم باز میترسم برم.فقط هفته شیش رفتم سونو که ضربان قلبشو شنیدم.دلم لک میزنه بازم برم ولی جرات رفتن به دکتر رو ندارم.دلم شور میزنه همش اوضاع بدتر شه.ناشکری نمیخوام کنم ولی بد موقعی حامله شدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس بابا‌منم حاملم ولی نمیترسم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

خانمی منم مثل شما یازده هفته هستم و هفته اینده سونو غربالگری دارم . خیلی کار خوبی میکنی که خودت رو قرنطینه کردی چون ما باردارها اگر خدای نکرده اون مریضی لعنتی یا هر مریضیه دیگه ای رو بگیریم نمیتونیم دارو مصرف کنیم پس بهتره از خودمون مراقبت کنیم . بعدشم حالا که خیلی زوده واسه سیسمونی خریدن.ایشالا تا اون موقع اوضاع بهتر میشه و میتونی بری خرید .

در ضمن از دکتر رفتن نترس من تا حالا دوبار رفتم پیش دکترم و خودش برام سونو کرد .ماسک بزن و با آرامش و توکل به خدا برو به سونوهات برس

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد
واسه ماه های دیگه میگم.میگن که شرایط همینجور میمونه

عزیزم مگه میشه شرایط همینجوری بمونه .تمام دانشمندا تو همه کشورها دارن سعی میکنن هرچه زودتر واکسنش رو بسازن و چندتاشون هم موفق شدن و انشالله تا آخر تابستون واکسنش میاد همه میزنن و خطر بیماری برای ما کم میشه

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد

سلام منم ۲۱ هفته باردارم یعنی دوس دارم برم بیرون مغازه های  لباس و وسایل نی نی رو ببینم براش خرید کنم .نمیدونم چیکار کنم 

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن

منم باردارم با رعایت نکات بهداشتی برو یکم بگرد فقط مراقب باش

منکه درحال استراحتم هماتوم ۲ سانتی دارم ۸ هفتمه دکتر گفته شیاف وآمپول بزن و استراحت کن

♡خدایا شکرت♡

بعدشم نمیتونی بری بذاریکم شکمت سنگین بشه نمیتونی زیاد راه بری یابشینی توماشین

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹