2777
2789
عنوان

خریداممم+عکس+دوختنی هام

682 بازدید | 35 پست

اول اینکه من کرونا گرفتم تموم شده ناقل هم با توجه به اینکه نمیدونستم کرونا داشتم و بعدش ارتباط داشتم و هیچکس طوریش نشد دیگه دلیلی نمی بینم افسردگی هم دارم رفتم یکم حال و هوام عوض بشه 

به شلوار و صندل و شلوارک و مداد لب و دو تا ادکلن و ی دامن 

و چیزایی که همراه مامانم دوختم ی مانتو و یه دامن صبور باشید عکس بیزارم نام خییلی ضعیفه 

صبور.باشیم#   

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

لایکک

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخ بیچاره از حمله ترسید اولش گفت کرونا گرفتم.حالا میان میگن شاید دوباره بگیری 😂😂😂

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
خخخ بیچاره از حمله ترسید اولش گفت کرونا گرفتم.حالا میان میگن شاید دوباره بگیری 😂😂😂

آره فک کرده توضیح بده ولش میکنن

هنوز نشناختتشون 🤣🤣🤣🤣

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
لازم به اون همه توضیح نبود  همه جا باز شده دیگه قانونی قانونی

آخه اینجا بعضیا از گیس تا شلوارتو جر وا جور میکنن همنوز😂

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
آخه اینجا بعضیا از گیس تا شلوارتو جر وا جور میکنن همنوز😂

🤣🤣 من توی یه تاپیکی گفتم اپیلاسیون خوبه و ژیلت خوب نیست طرف برگشته میگه هرکی پوست کلفته و بی فرهنگ میره اپیلاسیون 🤣🤣🤣🤣

فرهنگ خودش تو حلق ترامپ 

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
آره فک کرده توضیح بده ولش میکنن هنوز نشناختتشون 🤣🤣🤣🤣

همووون .اون اولا کرونا تازه بود تو تمااااام تاپیکا گیس کشی بود یکی مثلا می‌گفت با شوهرم دعوام شده رفتیم بیرون محلم نزاشته دیگه گیر بهش میدادن که چرا رفتی بیرون😂😂😂😂بیچاره 😂😂