2777
2789
عنوان

نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 73 پست
شاید از پوزیشنات باشه  

تنبلی دارم امپول دور ناف زدم این این هفته دعا کنید همه حاجت روا بشن منم 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
دور از جونت، آره یه وقتایی این نسخه پیچیدنای دیگران کار دست آدم میده

فقط باید حرف دکتر رو قبول کرد

سیاهدانه عالیه ولی نه برای پرولاکتن بالا

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شنیدم میگن بعضی پوزیشنا  احتمال حاملگی رو میبره بالا

مثلا؟؟؟

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
مشکل از کدومتونه

از من 

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

روش کلاسیک

یعنی چی روش کلاسیک 🙃😔😶

من یه غلطی کردم از زن های سایت یاد گرفتم خوردم  آزمایش دادم دیدم شده ۸۰۰خورده ایی

اااوووههه منم تو پریودیم خیلی میخورم سیاه دونه ...نشنیده بودم پرولاکتین رو بالا میبره ...من رازیانه خوردم سینم فیبروکیستیک شد سیاه دونه هم همینطور؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
اااوووههه منم تو پریودیم خیلی میخورم سیاه دونه ...نشنیده بودم پرولاکتین رو بالا میبره ...من رازیانه ...

پرولاکتن رو بالا میبره حتما از دکترت بپرس بعد بخور

هرچه الت مردانه بیشتر بره داخل و اسپرم در عمق بیشتیی تخلیه بشه احتمال حامله شدن بیشتره

اره ولی من تست کردم زخم شدم فریز کردم

کلا وقتی ناباروری میاد وسط چون مجبوری زیاد اقدام داشته باشی صدتا درد دیگه برات درست میشه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
تنبلی دارم امپول دور ناف زدم این این هفته دعا کنید همه حاجت روا بشن منم 

منم سه تا زدم 

پریودم عقب افتاده دل ندارم بیبی بزنم

پرولاکتن رو بالا میبره حتما از دکترت بپرس بعد بخور

تاحالا ازمایشش ندارم اما همش حس میکنم سر سینم یهو خنک میشه  انگار ترشح ابکی هستا

منم مشکل ازهمسرمه ...مورفولوژی یک ودی اف ای ۲۷

همش میترسم باراول ای وی اف جواب نگیرم 

یکساله اقدامم