من 6تا سقط داشتم 5ساله منتظرم و احتمالا 99درصد بقیه عمرم باید منتظر باشم
عزیزم چ سخت انشالله خدا بیشتر از این منتظرت نذاره
نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍
منم نزدیک چهارساله...خیلی سخته..خدا رحم کنه به هممون
...نزدیکه پنج ساله که منتظرم ...هرکی امضامو دید واسم صلوات بفرسته...لطفن🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏.....یه حسی تو دلم میگه که دیگه وقت براورده شدن خواسته من شده😍😍😍😍😍یعنی میشه؟؟؟🤤🤤🤤🤤🤤🤤خدایا شکرت که خواسته من با خواسته خودت یکی شد😍😍😍😍😍😍😍😍چه دیدنی بشه اون لحظه ای که شوهرم انقد غرق کوچولومون بشه که منو واسه لحظه ای یادش بره😊😋😋😍😍🤤🤤🤤🤤.......خدایا دلم خیلی گرفته😔😔😔میشه بغلمو پرکنی؟؟😭😭😭😭😭(۴۰۰/۲/۲۰)امروز بعد ۱۳ روزتاخیر دوباره پری شدم😔😔😔کلی فکروخیال کرده بودم میخواستم فردا برم ازمایش بدم..خدایا مگه یه ادم چقد تحمل داره😭😭😭😭😭(۴۰۰.۳.۳)❤❤بعداز این همه سختی وحس وحال گوناگون خدای من درکمال ناباوری یه دخترناز نصیبم کرد درحالی که دکترم گفته بود امکان باردارشدن به طور طبیعی نیس (دکترم هم به شدت ادم بااعتقاد ومسعولیت پذیری بود وبعداز خدا میتونم بگم دست اون برام افتاد ومن باردارشدم ودوران پرخطری هم داشتم که به لطف ایشون زودتر از موعود ولی به سلامت بچمو دنیااوردم..میخواستم متن بالا رو پاک کنم ولی گفتم به یادگار بمونه که یادم همیشه باشه چقد سختی کشیدم تا خدا منوهم لایق مادرشدن دونست ولی میخوام بگم الان که این متنو میخونم واقعن خندم میگیره که چقد بیخودی استرس کشیدم وناراحت شدم ومیتونستم خیلی کارها بکنم که نکردم چون خدا خودش موقعش که برسه خواستتو اجابت میکنه..ودیگه اینکه قرار نیس با بچه دارشدن تمام مشکلات گذشته حل بشه همه چی سرجاشه فقط یه نیرو و موجود قشنگی وارد زندگیتون میشه که میتونه تو موقع سختی یه نور امیدی باشه واسه تحمل سختی ها..از تمام لحظه هاتون استفاده کنین به موقعش خدا روزی تونو میده😍😍😍😍😍😍😍😍انشالله روزی همه منتظرا😍😍😍۰۱.۷.۲۱...چهارماهگی دخترنازم😍😍😍
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.
من ۴ ساله از این همه بی بی چکی ک میزارم همش منفی میشه حالم بهم میخوره
روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
من شوهرم دارو خورد خوب شد ولی خودم تنبلی تخمدان دارم
منم
خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)