2777
2789
عنوان

خدای منم بزرگه

151 بازدید | 10 پست

بچها.  بچه من شش ماهشه. بچه خاهرشوهرم ۹سال. دیروز بچم زده .منم تو حیاط مادذشوهرم بودم یه دفعه مادرشوهرم اومد بهم گفت ای جون خودت سرعمر که بچه دخترم بچت زده منم هرچی بهش گفتم نمیفهمید  بعدمیگفت بیا برو منم گفتم باشه میرم گفت گمشوووو 

منم اومدم خ بابام. حیلی ناراحتم. خدا ذلیلش کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐🤦🏻‍🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

وای چرا اینکار را کرد. بچه شما کوچیکه روی عمد که این کار را نکرده اصلا متوجه نمیشه. وای چه دنیایی شده ؟

من شما را یادمه.  تب بچت خداروشکر خوب شد ؟

خودتو ناراحت کن. دنیای بی رحمی شده خانمی.  خدا بزرگه خانمی برای ماها که خانواده شوهرمون متاسفانه معنوی هم همراه نیستن.

ببخشید اعصابم خورد بود بد نوشتم 

بچه خاهرشوهرم. دیروز بچم که شش ماهش هست کتک زد منم عصبانی شدم محکم زدم رو دست بچه خاهرشوهرم ازاونجایی که با مادرشوخر تو یه حیاطیم اینم بدو بدو اومد گفت چرا نوه م زدی منم بهش گفتم نوه شما بچم زده ..... بعد خاهرشوهرمم بدو بدو اومد بهم‌گفت چرا دروغ میگی .... مادرشوهرم گفت سرعمر که نوه من بچت زده بدو یرو حرف الکی نزن منم هرچی قسم خوردم باور نکرد گفت این دروغ ها برو واسه یکی دیگه بگو بعد گفت بیا برو حوصلع داریا منم گفتم باشه میرم گفت خب گمشو منم قهر کردم