2821
2789
عنوان

نماز شب 🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 40 پست
خداروشکر واقعا 😍😍

😚😚

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه سوال چله نماز شب باید چهل روز متوالی نماز بجا بیارید؟ اونوقت اون یه هفته تکلیفش چی میشه؟

عزیزم اره متوالی اون زمانی ک پریود میشی مثلا شما ده شب خوندی شب یازدهمی پریود میشی پنج روز مثلا پریودی ب محض اینک پاک شدی شروع میکنی بخوندن شب یازدهم ینی نماز شب یازدهمی رو شروع میکنی ب مخضی اینک پریودیت ب اتمام رسید!

عزیزم اره متوالی اون زمانی ک پریود میشی مثلا شما ده شب خوندی شب یازدهمی پریود میشی پنج روز مثلا پریو ...

اهان پس پری باعث توقف اون چله میشه،و وقتی تموم شد،دوباره چله از سر گرفته میشه.

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)

سلام عزیزم ..

تقریبن یساله هرشب نماز شب میخونم هم رو چهرم تاثیر داشته و هم توی کارام ..

هم خیلی لذت بخشه عزیززم ..وقتایی ک انرژی دارم کامل میخونم وقتایی ک خستم فقد شفع و وتر ..

عزیززم فرقی نداره کامل بخونی یا فقد شفع و وتر بقول استاد شافعی مییگ تو فقد بخون نشسته بخون اصلا ..یه نخود بنداز ک اون دنیا بگن نماز شب خونارو بیارید اسم توهم توشون بااشه ..التماس دعا

شد شد نشد بیا بشین برات چایی بریزم ❤
اره گلم

ممنون که جوابگو بودی عزیزم.🌺

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)
خداروشکر منم تقریبا!!!اما من ادم مذهبی خیلی نیستم. نمار روزم همیشه هست و حس ارامش میده بهم اما عجیب ...

سالى يه چهله ميخونين؟

آرامشش چقد براتون مي مونه؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم