2821
2789
عنوان

نماز شب 🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 40 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این از صفحه اولشه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4264321/تاپیک-نماز-اول-وقت-پرواز-به-سمت-خدا

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

مرسی گلی 🤗🤗🌷🌺

خواهش میکنم عزیزم التماس دعا❤🙏🏻😘

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

شما هر شب میخونین؟  هر 11 رکعت رو کامل میخونین؟  من همون موقع که میخوندم هم اکثرا فقط شف ...

آره عزیزم کامل میخونم بدم میاد ب دلم نمیچسبه نخونم و اینکه از موارد بگم مثلا استخدام دولت شدم کار خوب موقعیتای. ندگی خب اومدن جلوم دیگ

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
آره عزیزم کامل میخونم بدم میاد ب دلم نمیچسبه نخونم و اینکه از موارد بگم مثلا استخدام دولت شدم کار خو ...

میشه بگین چه مدت خوندین که این اتفاق ها افتاد؟ 

ببخشید اینقدر سوال میپرسم 🙈

میشه بگین چه مدت خوندین که این اتفاق ها افتاد؟  ببخشید اینقدر سوال میپرسم 🙈

اگ بگم باورت میشه؟ من ب یه نیت دیگ بیدار میشدم ن هرشب ک بگم.مداومم بوده کمتر از یکماه شد یهو اتفاقی برا یه آزمون تک ظرفیتی با کمال ناامیدی امتحان دادم و من قبول شدم همه مراحل رو انگار خدا چینده بود هیچ خللی نمیفتاد هیچی هااا

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
ما هم بدهی سنگین داریم دعا کنید سر نماز شب تون جورشه  چند بار نماز شب خوندم حس خوبی  بود

چشم عزیزم 

برای رزق و روزی سوره ی واقعه را بخونین، من اثرشو توی زندگیم دیدم 

خداروشکر منم تقریبا!!!اما من ادم مذهبی خیلی نیستم. نمار روزم همیشه هست و حس ارامش میده بهم اما عجیب ...

یه سوال

چله نماز شب باید چهل روز متوالی نماز بجا بیارید؟

اونوقت اون یه هفته تکلیفش چی میشه؟

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)