سلام خانوما، همسر من مرد نسبتا خوبیه و ایراد زیادی نداره و تو خونه خییییلی با من گرم و صمیمی و محترمانه رفتار میکنه ولی بلا استثنا وقتی تو جمع خانوادش هستیم با اونا گرم میگیره و به من خیلی بی محلی میکنه ، جوری که واقعا حالم گرفته میشه و همه از قیافم میفهمن که ناراحتم، کسی هست که مثل من باشه؟
انسان در انتخاب، آزاد آفریده شده استتا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار و عقاید او را نقض کنم یا به آنها توهین کنموالا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟
آخه تو جمع همه به همسراشون اهمیت میدن ، این انقدر گرم خوش بودن با خانوادشه و میگه و میخنده یه وقتی متوجه حضور من میشه که ساعت ها گذشته و من دیگه دلخور شدم ، حتی به بچه ها هم کمتر توجه میکنه و به فکر راحتی و کیف خودشه
همسر منم اوایل همونطور بود.میترسید بهش بگن زن ذلیل. بعد که داداشاش ازدواج کردن دید دنیا دست کیه. کسی هم جرات نکرد بهشون چیزی بگه.کلا چون شوهرم بچه ی اوله من نوش آزمایشگاهی بودم.بعدا همه چیزو یاد گرفتن
اخلاقشه دیگه،من از وقتی دیدم با اخلاقای عجیبش نمیتونم کنار بیام زدم به بیخیالی،نه اعتراضی،نه چیزی،راااااحت شدم،وقتایی که دلش میگیره و منم مطمئنم که دلیلش چیه،هر چی میپرسم هیچی نمیگه،دیگه واسم عقده شده بود که چرا به من نمیگه درباره ش،ولی الان بیخیالم ،فقط تنهاییشو به هم نمیزنم،البته فیزیکی کنارشم،اما حرفی نمیزنم
صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم....
اخلاقشه دیگه،من از وقتی دیدم با اخلاقای عجیبش نمیتونم کنار بیام زدم به بیخیالی،نه اعتراضی،نه چیزی،را ...
من مدام با خودم میگم که بیخیال باش و به روت نیار ولی جوری حالم گرفته میشه که دست خودم نیس و رفتارای بد مثل قیافه گرفتن و غذا نخوردن دارم ، خانوادشم فمر میکنن با اونا مشکل دارم که این رفتارو دارم😢 دست خودم نیست نمیتونم خودمو کنترل کنم بدتر همه میفهمن😭