مامانی1378 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2792 عنوان گاهی گمان نمیڪنی ولی .....! 201 بازدید | 13 پست چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶ . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰.. وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃 وزن هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻 وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪. هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰ 😃😃. وزن هدف۷۲😎 هیچوقت دیر نیست😃 1399/03/04 | 00:29 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترفند1 عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 4497 👌 یا الله 🤷♂️ توضیحات تکمیلی (مادر پسر شجاع اینم مدال شجاعت به دلیل رشادت ها و دلاوری تقدیم شما 🎖️😒)
گلشهر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 2944 ولی نمیشود نمیشود واقعا راسته بعضی وقتا هیچ رقمه نمیشه در حالیکه همه شرایطش جوره یعنی چیه که من حکمتش رو نمیفهمم خدا که بد نمیخواد
مامانی1378 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2792 به خدا من تصمیم داشتم همینو تاپیک بزنم الهی😅 چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶ . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰.. وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃 وزن هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻 وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪. هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰ 😃😃. وزن هدف۷۲😎 هیچوقت دیر نیست😃
مامانی1378 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2792 خدایا کی میشه برامن بشودکه بشود ان شاالله خیلی زود چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶ . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰.. وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃 وزن هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻 وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪. هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰ 😃😃. وزن هدف۷۲😎 هیچوقت دیر نیست😃
مامانی1378 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2792 ولی نمیشود نمیشود واقعا راسته بعضی وقتا هیچ رقمه نمیشه در حالیکه همه شرایطش جوره یعنی چیه که من حکمت ... درسته👍 چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶ . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰.. وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃 وزن هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻 وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪. هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰ 😃😃. وزن هدف۷۲😎 هیچوقت دیر نیست😃
مامانی1378 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2792 بسیار زیبا لذت بردم ❤❤❤ چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶ . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰.. وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃 وزن هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻 وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪. هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰ 😃😃. وزن هدف۷۲😎 هیچوقت دیر نیست😃
چیپس_ماست_وریحان عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 643 👌 میشه لطفا بگی حستون میگه چرا مدیرم منو بیمه نمیکنه؟؟
محدثهجون عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 4246 👌 من باردارم یانه حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤