2777
2789
عنوان

نوزاد ۴ ماهم کمک😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 33 پست
یعنی چی از درون؟ نه بی قراره نه بدنش داغه دپای بدنشم ۳۶.۶

گرمی درون بدن نشنیدی؟؟

انشالله ک چیزیش نمیشه

تو برا محض احتیاط هر ۴ ساعت یکبار آستامینوفن بده

اب هم بده بخور اون باید جیش کنه پی پی کنه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

بیشترآب بده نترس شیرخشکم داری ورست کن بده باقاشق نخوردباسرنگ بده هواهم گرمه دخترمنم ادرارش کم شده

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیشترآب بده نترس شیرخشکم داری ورست کن بده باقاشق نخوردباسرنگ بده هواهم گرمه دخترمنم ادرارش کم شده

خیلی میترسم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

خب چقد بدم؟ دوتا مرباخوری دادم فعلا

گرمی درون بدن نشنیدی؟؟ انشالله ک چیزیش نمیشه تو برا محض احتیاط هر ۴ ساعت یکبار آستامینوفن بده اب ...

پی پی صب کرده

پی پی صب کرده

خب خداروشکر

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
تا میتونی فقط شیر بده بهش خیلی شیر بده تا حجم ادرارش زیاد بشه

توروخدا دعا کنید وای دلم میترکه

اب دو مربا خوری دادم بازم بدم؟

الان چند قطره کرد زرد پررنگ چیکار کنم

زرد پر رنگ نشونه کم ابی بدنشه

شیر مرتب بده بخوره اگه نخورد با سرنگ یا قطره چکان بریز تو حلقش

همچنین اب بده بهش.اب جوش سرد ها.

مواظب باش وقتی با سرنگ میزنی همشو ی جا نزنی بچه رو خفه کنی دور از جونش.اروم اروم بریز .

توروخدا دعا کنید وای دلم میترکه اب دو مربا خوری دادم بازم بدم؟

نترس بابا طفلک آب بدنش کم شده بهش شیر زیاد بده چیزیش نمیشه آروم باش

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی
زرد پر رنگ نشونه کم ابی بدنشه شیر مرتب بده بخوره اگه نخورد با سرنگ یا قطره چکان بریز تو حلقش همچنی ...

چقد اب بدم

چقد اب بدم

۱۰ سی سی اب بده هر ی ساعت ی‌بار.