2777
2789
عنوان

چسی نباشه...

423 بازدید | 13 پست

صرفا جهت طنز 

دیدین به بعضیا باید گفت اول جملت یه چچسی نباشه هم بگی بد نیست؟ مثلا

چسی نباشه الان تو ویلامون به شوشو دعوام شد رفتم تو اتاق شوشو هم داره گریه میکنه پشت در.اخه بهم گفت چشمات سگ داره صد بار بهش گفتم من از سگ میترسم ولی درکم نمیکنه.

چسی نباشه یه خواستگار پزشک داریم یه دندون پزشک کدومشون زود تر برام 207 میخره؟من اصلا برام مادیات مهم نیست فقط اخلاق .

چسی نباشه پسرم کلاس اوله میتونه تا ده بشمره معلمش گفته ایکیوش از انیشتین ده شماره بیشتره.نگران ایندشم تو ایران.میخوام بچم حیف نشه.

چسی نباشه بابام میگه برو فرانسه ادامه تحصیل بده ولی نمیدونه من عاشق پیام نوز زوریخ هستم.مامانمو حالا چیکار کنم؟کسی تجربه داشته بره تورنتو؟

چسی نباشه های زیادی تو ذهنمه 

شمام بگین اگه چیزی دیدن یا تو ذهنتونه.بگین بخندیم.

منم کم کم چسی های جدید رو مینویسم میفرستم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چسی نباشه دارم بستنی با روکش طلا مو میخورم 😎 بعدش باید برم مستراح رو بسابم!😐

@بهار_یدونه  

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

چسی نباشه مجرد بودم خواستگار زیاد داشتم ولی اومدم با این عن آقا ازدواج کردم 😒

اینو تو سایت شنیدم ولی یکم تغییرش دادم جمله بندیش یادم نیس   

با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟

چسي نباشه بابام تاجرعععع و وضعمون خيلي خوبه خيلي ام خواستگاري تاپ و مهمي دارم ب نظرتون چجوري بفممم منو ب خاطر خودم ميخوان يا پول دديم ؟؟؟؟؟؟ چطوري امتحانشون كنم ؟؟؟؟؟؟

منم آن شيخ سيه روز كه در آخر عمر لاي موهاي تو گم كرد خداوندش را ...
چسي نباشه بابام تاجرعععع و وضعمون خيلي خوبه خيلي ام خواستگاري تاپ و مهمي دارم ب نظرتون چجوري بفممم م ...

چسی نباشه دیگه هم سطح شما تو ایران نیست با یکی از همین سطح پایینا ازدواج کن بره