2777
2789
عنوان

اب سیب زمینی

| مشاهده متن کامل بحث + 13576 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر شما گاستریت داشتین؟باآب سیب زمینی خوب شدین؟خاهش میکنم جواب بدین

من آب سیب زمینی نخوردم 

سیب زمینی پخته خوردم بد نبود ولی 

من هنوز که هنوزه خوب نشدم

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
اره والا منم سه بار اندو و سه بارم هی از معدم نمونه میگرفتن و یه بار کلونو و چندبار ام ای ار و سی تی ...

سلام عزیزم. من ۴۸ سالمه. تقریبا ۳۶ ساله که مشکل معده دارم. اولش فقط سر معده ام درد میکرد میزد به پشتم. الان ی چهار سالی میشه که همه معده و رودم درد میکنه. سندروم روده تحریک‌پذیر هم گرفته ام. قبلا ی مدت دارو خوردم ولی دیدم تاثیر نداره ولش کردم. بعد از اینکه دکترم فوت کرد دیگه دکتر نرفتم. اما تا اون موقع ۶ بار آندوسکوپی بدون بیهوشی شده بودم که میگفتند ورم معده. من تاپیکتان را خوندم. گفته بودین آب سیب زمینی نخورین. اینجا دیدم که شک دارین. امتحان کردین؟ من الان وضعم خیلی خرابه. خیلی درد دارم. ایا نکسیوم خوبه براتون؟ 

تبلیغ الکی نکن.جان انسانهای بی پول در عذابه. تو به فکر دزدی از مریض ها هستی. 
سلام عزیزم. من ۴۸ سالمه. تقریبا ۳۶ ساله که مشکل معده دارم. اولش فقط سر معده ام درد میکرد میزد به پشت ...

سلام نه والا آب سیب زمینی خام رو امتحان نکردم 

منم خوب نشدم ولی ۳۰تا ۵۰درصد اگر درست بخورم استفراغ نمیکنم وگرنه تهوع هست 

غذاها هنوز کم حجم و خشک مثل جوجه کباب با برنج کباب تیکه کوبیده در حد ۶وعده ۳ تا نهایت ۴قاشق. سرخالی 

میوه سیب هویج کدو و هرچیزی پخته شده اونم من دو قاشق نهایت 

مغزیجات بادوم پوستش رو بکن و در حد ۹تا ۱۵تا تو روز نه تو یه وعده ها اینقدر میجوومم خوب بشه 

همه ی فرآورده های شرکتی مغازه و صنعتی و...ممنوع 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد