2777
2789
عنوان

اب سیب زمینی

13387 بازدید | 61 پست

برای معده رفلاکس و ترش کردن آیا کسی خورده و اثری براش داشته یا نه

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو ني ني سايت شنيدم 

منم تو نی نی سایت شنیدم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

من بعد از اصلاح صورت میزنم 

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
منم همین مشکل و دارم والان دارم مصرف میکنم و خیلی خوبه

عزیزولم پس شما مشکل رفلاکس معده و ترش کردن دارید آب یه عدد سیب زمینی را با آب میوه گیری میگیرید و میخورید خوب شدید باهاش ایا؟

عزیزولم پس شما مشکل رفلاکس معده و ترش کردن دارید آب یه عدد سیب زمینی را با آب میوه گیری میگیرید و می ...

من زخم اثنی عشر داشتم خوب شد بعدش معده م بشدت اسیدی شد وریفلاکس داشتم الان مصرف میکنم خیلی بهتر شدم باید تداوم داشته باشه بله اب یک عدد سیب زمینی و با آبمیوه گیر میگیرم سریعم باید خورده بشه چون رسوب میکنه سریع همش بزنید ومصرف کنید بهیچ وجه ذخیره نکنید

خوبه..من خود سیب زمینی رو خام خوردم...برا ریفلاکس راهش اینه سیر نخوری یعنی هنوز استها داری از پای سف ...

عزیزدلم من خیلی مراعات میکنم هم غذایی هم میوه ای و ..تو تاپیک تجربه ام برای رفلاکس نوشتم خیلی و خیلی و حتی دارو هم میخورم ولی اونجوری که بخوام نتیجه ببینم ندیدم 

پس اب سیب زمینی شما نخوردید ولی سیب زمینی خام خوردید و براتون خوب بوده 

من زخم اثنی عشر داشتم خوب شد بعدش معده م بشدت اسیدی شد وریفلاکس داشتم الان مصرف میکنم خیلی بهتر شدم ...

آهان دوست عزیز پس خداروشکر این بهتدتون کرده 

عزیزم باهاش که تهوع نمیگیری که با تو معدت سنگینی کنه آخه برام تعجبه 

راستی دوست عزیزم تاپیک تجربه من برای رفلاکس هم بخونید خوبه اونم تا حدودی 

عزیزم دمنوش بابونه هم عالیه من هردورو مصرف میکنم

آهان عزیزدلم پس دمنوش بابونه خم خوبه خیلی خیلی ممنون که گفتید انشالله که جفتمون خوب خوب بشیم خیلی بد چیزی هست 

آهان دوست عزیز پس خداروشکر این بهتدتون کرده  عزیزم باهاش که تهوع نمیگیری که با تو معدت سنگینی ...

ن اصلا سنگینی نمیکنه فقط لحظات اول کاملا توی معده احساسش میکنی..

شما حالت تهوع و سنگینی و استفراغم دارین؟

آهان عزیزدلم پس دمنوش بابونه خم خوبه خیلی خیلی ممنون که گفتید انشالله که جفتمون خوب خوب بشیم خیلی بد ...

واقن اره اصن زندگیم تباه شده با معده حال هیچیو ندارم وقتی دردمیکنه انگار دست و پامو ازم میگیرن