2777
2789
عنوان

شماهاچی کارمیکنین شوهرتون بیشتردوستون داشته باشه؟ 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر به مرد بستگی داره که پتانسیل عاشق شدن داشته باشه یا ن

بعضی مردا عاطفی ترن

یه کمم به شانس ربط داره

من مجردم خوشگلی آنچنانی ندارم ولی همیشه تو زندگیم مورد توجه مردان بودم

منم واسم سوال شده نامزدم دلشو به چیه من خوش کرده بیشتر اوقات افسردم بد اخلاقم تقریبا اذیتش میکنم تا حدودی قیافه و هیکلمم بد نیس خدا بهش صبر بده میخاد یه عمر منو تحمل کنه 😐

ای کاش نگاهت زیر نویس داشت ...   

لجبازی نکنی بقیش اکیه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

هیچی اصلا نمی‌دونم عاشق چیه من شده خودم پسر بودم خودمو نمگرفتم🙄 صداقتت_هلاکم_کرد#  

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

شوهر باید همینجوری بیخودی عاشقت باشه بدون داشتن جایگاه اجتماعی و کاری و این حرفا

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

ب عقایدش احترام میذارم 

غر نمیزنم البته تلاش میکنم 

بهش ابراز محبت میکنم چه تو کلامم چه تو عملم 

برا آرامشش تلاش میکنم 

ناهار خوشمزه براش درست میکنم😁😂

ترتمیز جلوشم ن اینکه لباسم بوی غذا بده 

خوشتیپ 

اووووه و کلی کارهای دیگه...

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
مردا زن بالاتر از خودشونو نميتونن تحمل كنن حسوديشون ميشه

مال من که برعکسه از اول بالاتر از خودشو انتخاب کرده الانم داره خودشو میکشه باز برم بالاتر.چون کلا خودشو تو اسمونا‌میبینه

این پروفایل توسط دونفر استفاده میشود