2777
2789
عنوان

عید همگی مبارک...

235 بازدید | 29 پست

الان اعلام کردن عید شده خواستم بهتون عیدو تبریک بگم..برا دلای پاکتون. صلوات فرستادم ..شمام دعام کنید

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

اگه میشه لطفا برای شادی روح پسرعموی عزیزم صلوات بفرستین همین الان فوت کرد😭😭😭😭 تو تاپیک آخرم لطفا بنویسین تعدادشو🙏

لاحول ولا قوة الا بالله هو العلي العظيم🧿♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هید تو هم مبارررکککک😙😙😙تلوزیون اعلام کرد؟؟؟؟

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
اگه میشه لطفا برای شادی روح پسرعموی عزیزم صلوات بفرستین همین الان فوت کرد😭😭😭😭 تو تاپیک آخرم لطفا ...

خدا رحمتش کنه.آخه چرا😭😭😭

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
هید تو هم مبارررکککک😙😙😙تلوزیون اعلام کرد؟؟؟؟

آره.الان اخبار شبکه خبر اعلام کرد

عید شما و همه ی مامانای سایت مبارک ، نماز و روزه همگی قبول باشه 🌹

وقتی به یه نفر که حالش بدتر از خودمه دلداری و امید به فردایی سبز میدم یاد این شعر میوفتم: "خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم" ای بابا..

تی وی چرا نمیگه!

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰