2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا من نمیفهمم این چیه؟😕😕😕

فک کنم دوتا دسته مبله کنار هم که یه پارچه پاره دورشون پیچیدن😂

شبیه پا و شو ر ته😐

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدایا شکرت😍😍

برای چی منحرف!؟ مگه چی دیدید شماها یاخدا

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

فک کنم دوتا دسته مبله کنار هم که یه پارچه پاره دورشون پیچیدن😂 شبیه پا و شو ر ته😐

همون میخواستم ببینم شبیه چیه

تو ی کانالم بود هر چی دیدم نفهمیدم چیه

مبل نیست ولی😂😂لوله پلیکاس فک کنم

تو چی دیدی؟🙄

من چنتا لوله کنار هم. ک یه پارچه روشه

چی باید میدیدم🤔

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

از اول همینو دیدی؟🤔 پس تو ذهنت سالمه نگران نباش

اول و دوم نداره کلا همینو دیدم، شماها چی دیدید همه خندیدید

پا

رون پا، راس میگی شبیه دوتا رون پاست کنار هم 😂