2777
2789
عنوان

کبد چرب دارم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 38 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرص ليور گل حتما بگير استفاده كن منم دارم گريد يك الان خيلي بهترم الحمدالله راستي از كجا فهميدي؟سو ...

منم گرید هستم بهم دارو نداد گفت لازم نیست فقط ورزش کن ورژیم بگیر الان 14 کیلو کم کردم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

روزی نیم ساعت تا چهل دقیقه کاردیو ورزش کن. رژیم بگیر ، غذای چرپ . چیپس و پفک و پاستیل و ادامس و‌ بستنی و لبنیات پر چرب ممنوع ، صبح ناشتا هم خاکشیر جوشیده بخور ، برای من معجزه کرد. من وضع کبدم داغون بود. با همینا خوب شدم . مخصوصا خاکشیر جوشیده ناشتا معجزه کرد برام 

عرق کاسنی هم فکر کنم خوبه برا کبد چرب به صورت ناشتا 3 هفته میخوری یک هفته نمیخوری 

من شوهرم ازمایش خون داده alt بالاست خیلی 😔 تو گوگل زده احتمال هپاتیت و کبد چرب‌ میترسم هپاتیت باشه

میشه واسه سلامتیم یه صلوات بفرستی!!!😍
من شوهرم ازمایش خون داده alt بالاست خیلی 😔 تو گوگل زده احتمال هپاتیت و کبد چرب‌ میترسم هپاتیت باشه

ان شا الله که نباشه عزیزم بیخودی استرس نداشته باش و سریعتر به پزشک مراجعه کن اینترنت مرجعت نباشه گلم که احتمال خطاش خیلی بالاس

عزیزم شما alt خونتم بالا بود؟

بله انزیم های کبد من خیلی طولانی مدت بالا بود . حتی دکترم گفت خطرناکه. من با ورزش و رژیم و خاکشیر جوشیده ناشتا خوب شدم ..ولی مرتب پیاده رویی تند میکردم..نگران مباش الان هفتاد درصد مردم همینن. این کارایی که گفتم و بکن یکماه بعد برو آز بده. نگرانم نباش. رژیم خیلی مهمه. دیر شام نخور. یکی از‌ وعده هات سبک مثلا سالاد و سوپ باشه. روز قبل ازمایشتم غذا سوپ بخور . طولانی مدت هم ناشتا باش تا جوابت کامل درست باشه